logo

Странен тип, представящ се за психолог, възмути абонатите с думите си за жените

Странен тип, представящ се за психолог, възмути абонатите с думите си за жените

Потребителки започнаха масово да недоволстват от въпросния господин

Потребители, най-вече тези от женски пол, насочиха вниманието си към абонат в TikTok с име @igorblagov. Акаунтът е собственост на мъж, който нарича себе си "психолог" и записва видеа за опасностите от феминизма и равенството между половете.

В своите видеоклипове той твърди, че „патриархатът е живот“, а „матриархатът е смърт“, а също така заявява, че жените са предразположени към лъжи и пита дали е възможно да се превъзпита жена.

Защо жените не бива да седят с кръстосани крака - истини и митове!

Потребителки започнаха масово да недоволстват от въпросния господин и твърдят, че са изключително изненадани от появата на такова съдържание в интернет.

Например във видеоклип, озаглавен „Защо да раждам поне пет деца“ мъжът, представящ се за психолог, твърди, че жена, която не е родила, не е способна да обича никого. "Само чрез раждане, чрез освобождаване на енергия, чрез безсънни нощи, жените тренират да дават любов", обясни авторът.

Деми Роуз разкри тайната на удивителната си фигура и красиво дупе (СНИМКИ)

Подобно мнение възмути абонатите, които поставиха под въпрос професионализма на психолога, който призовава за изграждане на патриархат.

„Дипломата му по психология вероятно е нещо като моя сертификат за познания по португалски език“, пише един потребител и добавя, че разбира португалски език само чрез Google Translate.  

Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

Много потребители отбелязаха, че жените не бива да бъдат принуждавани да раждат пет деца, и препоръчаха на мъжа „да роди себе си“.

„Този ​​психолог спешно се нуждае от психиатър“, обобщи един от коментаторите./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!