logo

3 зодии ще се радват на невиждан късмет това лято

3 зодии ще се радват на невиждан късмет това лято

Те ще успеят да срещнат любовта, да оправят финансовото си положение и да се издигнат в кариерата

Лятото е време на ярки емоции, любов, позитивност и, разбира се, късмет.

Тази година този сезон обещава да бъде интересен и плодотворен за всички. Въпреки това астролозите посочват три зодиакални знака, на които късметът ще се усмихва много по-често и ще им върви по вода.

Те ще успеят да срещнат любовта, да оправят финансовото си положение и да се издигнат в кариерата.

Ето ги и щастливците: 

Близнаци

Звездите и планетите ще направят Близнаците по-успешни в любовната сфера това лято. Очаква ги голям късмет в търсенето на сродна душа. Светилата значително ще повишат харизмата и очарованието на представителите на този зодиакален знак и те да могат да съблазнят всеки, когато пожелаят.

Тлъсти пачки и много щастие застигат 5 зодии пред юни, обещава Тамара Глоба

Това благотворно влияние ще има и друга страна. Успехът с противоположния пол ще помогне на Близнаците в бизнеса и в работата. Всеки, който е ангажиран в области, които предполагат постоянна комуникация с клиенти, ще има голям късмет.

Много Близнаци ще могат да увеличат продажбите и цялостното си представяне. Лятото е тяхното време, затова трябва да бъдат по-активни. 

Дева

Девите ще се радват на невиждан късмет във финансовата сфера. През по-голямата част от лятото звездите и планетите ще бъдат в добра позиция за активна работа, търсене на нови източници на доходи и започване на бизнес.

Голям успех очаква и онези представители на знака, които планират големи покупки.

Да имате връзка с жените от тези зодии е истински кошмар!

Струва си да похарчите част от парите за създаването на нов образ. Важно е да актуализирате гардероба си, да си купите някакъв аксесоар.

Звездите ще подобрят усета на Девата, който и без това е доста добър. Това ще им помогне да се отличат значително в творческите начинания и във всяка една работа, която включва рискове.

Везни

На най-голям късмет това лято ще се радват Везните. Единственият минус е, че  късметът няма да бъде предвидим. Не е известно кога и как ще им провърви на Везните, но това ще се случи със сигурност.

Просто ще трябва да се отпуснете и да плувате по течението, правейки любимите си неща.

Това са най-грубите зодии, бягайте далеч от тях

Много Везни ще постигнат голям успех. Вселената сама ще реши кога и как да им помогне. Възможно е неуспехите в една област да са началото на нещо добро в друга. Например, напускането на работа ще ви позволи да се запознаете с интересен човек, който може да стане вашата сродна душа в бъдеще. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай