logo

Истински огън: Жените от тези 4 зодии са магнит за мъже

Истински огън: Жените от тези 4 зодии са магнит за мъже

Способността на представителка на нежния да съблазни мъжете зависи главно от личните й качества

Няма спор, че всяка една жена е създадена, за да й се възхищаваме. Все пак има дами, които са доста по-успешни от други в любовните отношения.

Най-пълният и точен еротичен хороскоп

Способността на представителка на нежния да съблазни мъжете зависи главно от личните й качества. Зодиакалният знак обаче играе особено важна роля. Именно тук идва въпроса представителките на кои зодии могат да подлудят мъжете и им действат като истински магнит? Няма да ви мъчим, а бързо ще ви разкрием тези 4 знака.

Скропион

Само един истински сляп мъж може да не забележи едно момиче Скорпион. Те са изключително очарователни. Съвсем спокойно могат да преподават изкуството на съблазняването. В тях всичко просто е перфектно – походка, външен вид, страст.

Скопионките са много уверени в себе си и знаят как да привлекат човека, когото харесват. Няма кой да спре чара им. Просто мъжете нямат никакъв шанс – винаги падат в примката им.

Изневяра според годините и професията - това са най-големите кръшкачи!

Ако обаче един Скорпион избере някого със сърцето си – то това е завинаги. Приемат любовта много ссериозно и за тях тя не е забавление за няколко дни, а съдба.

Близнаци

Много талантливи и креативни момичета. Те винаги са различни и всеки ден могат да изненадват мъжете. Дамите от тази зодия са много страстни и интересни личности. Те умеят да привлекат всеки привличайки го в истински капан. Мъжете ще бъдат непрестанно изненадвани, обезкуражавани, но непрестанно заинтересовани от нея.

Тя може да намери подход към абсолютно всеки. Няма как да не отбележим, че Близнаците са страхотни събеседници. Такава жена умее да слуша и помага. Ако й кажете за плановете си, тя може да ги приеме като свои и да ги направи прекрасни. Може да разчитате на нея във всяка ситуация.

Тези зодии са толкова перфектни, че предизвикват завистта на всички

Лошото при тях е, че често се отегчават и половинките им им омръзват. Понякога им е много трудно да вземат решение,  други ситуации могат да вземат решение за секунди. За тях е много важно да установят духовна и психическа връзка със своя парньор. Това е един от най-важните фактори за една връзка. В леглото тези дами са меко казано пожар.

Лъв

Лъвовете постоянно са в светлината на прожекторите. За тях е важно да са в компанията на хора, сред които да заблестят като диаманти. Те се нуждаят от човек, който ще бъде очарован от тях и няма да иска нищо друго. Лошото е, че един мъж може и да не получи достатъчно внимание от такава жена.

Лъвовете изискват покорство от човека до себе си. Те няма да търпят други жени около партньора си. Самите те обаче могат да са доста либерални за себе си. Момичетата може да се обграждат с други мъже, но това важи само и единствено за тях. Те честичко си търсят нови партньори.

Лъвовете са много егоистични, нетърпеливи и непредсказуеми, но това не пречи на хората да ги обичат.

Жените от тези зодии не са нещо особено, но моментално пленяват мъжете с...

Водолей

Тя не иска да бъде просто обожавана. Тя няма особено големи изисквания към човека до себе си. Тя обаче обича романтиката и се тревожи за новите си взаимоотношения. За нея е много важно да осъзнае, че е обичана, а не е просто нечие завоевание.

Жените Водолеи са много интелигентни и изискват същото от половинката си. Те имат много приятели и често са молени за съвет. В една връзка те се нуждаят от много любов. Не могат да живеят без нея. Дори в най-лошия човек те могт да открият нещо красиво което без съмнение привлича мъжете към тях./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

taka e

taka e 21.04.2019 12:37

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc

Аврора

Аврора 22.04.2019 7:22

Скропион ... могт ... запетайки няма - за кво са?! Блиц в целия си блясък, както винаги! Няма смисъл, няма граматики - само кликове да се трупат, другото няма значение ... Отврат!

Скропион, скопионки..

Скропион, скопионки.. 22.04.2019 8:55

Скропион, скопионки... Блиц дописките май се списват от наркомани... ако са до 3 изречения, са за първолачета или за Атила от Карлуково... ако са по-дълги от 3 изречения, не са за четене, заради правописните грешки и липсата на всякаква логика...