logo

Как изневеряват различните зодии

Как изневеряват различните зодии

Телецът е чувствителен и практичен

Някои зодии биха изневерили, ако нещо наистина сериозно куца във връзката им, други въобще не си падат по изневярата, трети пък са изпечени неверници.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме мъжете от кои зодии превръщат живота на всяка жена в среднощен кошмар. Споделихме ви и кои четири зодии имат много специална дарба и сила.

Каналът „Видео хороскоп“ във vbox7 показва каква е вероятността за изневяра при всяка зодия според нейните емоционални и физически потребности:

Овен

Тази зодия е страстна и импулсивна. Може много бързо да трансформира приятелските отношения в ураган от сексуално напрежение.

Телец

Телецът е чувствителен и практичен. Вярва в моногамията и за нищо на света не би прекрачил принципите си.

Големи промени през август за 3 зодии, животът им ще се преобърне

Близнаци

Близнаците обичат разнообразието и лесно се отегчават. Ако не намерят това, което искат във връзката си, не биха се поколебали да го потърсят другаде.

Рак

Ракът е сантиментален и състрадателен. Преди да вземе решение, добре обмисля как действията му ще се отразят на близките му, затова изневярата е дума, която не фигурира в речника му.

Лъв

Лъвът обича драмата и копнее за нови вълнуващи преживявания. Не искаме да му поставяме тежката присъда, че тази зодия изневерява най-много от всички, но ако трябва да съставим списък, определено ще е сред първите три места.

Как зодията ви пречи да откриете любовта

Дева

Девата отлично знае какво има и какво ѝ е коствало да го постигне. Нищо не е в състояние да я накара да залитне от правия път.

Везни

Тази зодия е дипломатична и елегантна. Цени романтичните, дори старомодни взаимоотношения. Набързо изконсумираните повърхностни чувства никак не са по вкуса ѝ.

Скорпион

Скорпионът трудно допуска някого до себе си, затова по очевидни причини трудно би се поддал на моментно желание.

Стрелец

Стрелецът има силно екстровертен характер. Въпреки това държи на прозрачните взаимоотношенияи би сложил край на взаимоотношенията си с настоящия партньор, преди да допусне друг човек в живота си.

Аларма: Тези зодии са пълни психопати, ще съсипят живота ви!

Козирог

Козирогът е сериозен и независим. Трудно започва взаимоотношения, защото има високи изисквания. Веднъж щом допусне някого в живота си обаче верността му е гарантирана.

Водолей

Той е умен и безкомпромисен. Държи да осъществява дълбока и пълноценна комуникацията със събеседниците си. Шансът да изневери е нулев, защото му е необходима повече от една нощ или няколко небрежни излизания, за да се впечатли от някого.

Мистика: Всяка зодия може да вижда бъдещето, миналото и…

Риби

Лоялността на Рибите е легендарна. Ако трябва да признаем една от зодиите за морален победител в класацията, ето я!/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай