logo

Какво да подарите на жена си за 8 март според зодията

Какво да подарите на жена си за 8 март според зодията

Висулка със зодия, гривна, заредена за късмет, или амулет, който носи пари, ще й пасне идеално, ако е скорпион

8 март обикновено вкарва много мъже в ступор. Вечният проблем е какво да подарите на любимата си. Как да зарадвате вашата дама?

Астрологията може да помогне за решаването на този проблем, защото предпочитанията, за които вашата жена не винаги говори на глас - а понякога дори не подозира за тях - се записват в нейната дата на раждане.

За да облекчим мислите на силния пол, направихме селекция от подаръци според знаците на зодиака. Астрологът Татяна Морозова помогна за това.

Овен

Яркият и импулсивен Овен може да хареса само един огнен подарък. Съвместно пътуване до СПА комплекс или вечеря на свещи ще запали огнената енергия на този знак, а чанта или портфейл от кожа, оригинални свещници или карта за фитнес клуб ще зарадват любимата ви.

Телец

Телецът обича по-спокойните подаръци, които ги приближават до елементите на земята. Красив букет в нежни тонове, вкусно миришещи кремове за тяло или практични колекционерски предмети ще изненада приятно жените, родени под този знак.

Какви имена носят жените, които са обречени да бъдат богати

Близнаци

Бързите и общителни Близнаци могат да бъдат надарени с нещо за общуване. Безжични слушалки, електронна книга или абонамент за онлайн библиотека. Те също така ще се радват да вземат хартиена книга в ръцете си и ако сферата на дейност или хобито им е свързано с работа в интернет, тогава можете да купите пръстенна лампа със статив.

Рак

Чувствителните Раци трябва да получат нещо лично. Подарете й романтична вечер и се грижете за нея. И за спомен можете да поръчате чаша с обща снимка, предмет, която ви напомня за ваше пътуване заедно (не забравяйте да добавите устно описание на това как това малко нещо ви напомни за приятните ви моменти) - дори сладък лек шал, който пасва идеално на очите й ще събуди романтика и чувство на благодарност в Рака.

Лъв

Но величествената Лъвица се нуждае от специални знаци на внимание. Подаръкът трябва да е кралски. Златна гривна, толкова голяма, че да привлича погледите, ако изберете пари, трябва да е прилична сума, ако ги заведете някъден - нека е с лимузина, ако изберете ресторант - тогава известен. Накратко, лъвиците се нуждаят от яркост, шик и обем. Дори един обикновен букет трябва да е огромен и да изглежда „скъпо-богат“!

Бягайте далеч от жените, които носят тези 4 имена!

Дева

Подаръкът за девата трябва да бъде практичен. Карта с пари за пазар в търговски център, абонамент за салон за масаж или салон за красота или сертификат за покупка на натурална козметика ще зарадва Девата.

Везни

Везните са любители на красотата. Всичко в живота им трябва да се комбинира и хармонизира. Предмети на изкуството, които задължително трябва да съответстват на стила, поддържан в целия апартамент, стотната чанта и обувките в последен писък на модата никога няма да са й излишни.

Най-скучните мъже сред зодиите са…

Скорпион

Тайнствената и мистична жена Скорпион се нуждае от същия подарък. Висулка със зодия, гривна, заредена за късмет, или амулет, който носи пари, ще й пасне идеално.  Еротичният подтекст на подаръка също е съвсем подходящ - от еротично бельо до интимни играчки, всичко зависи от възпитанието, заложено на вашата жена.

Стрелец

Стрелецът обича да демонстрира своята ерудиция и е непринуден, така че е необходим и оригинален подарък. Можете да поканите дамата си на пъзел, където тя ще покаже остроумието си, или на мафиотска игра. Също така Стрелецът няма да се откаже от маркови предмети, на които всеки може да види производителя, а най-идеалният подарък ще бъде съвместно пътуване в чужбина, където можете да се потопите в друга култура и традиции.

Козирог

Класическият Козирог, както и другите земни знаци, се нуждаят от нещо практично, но и от статут. Класически часовници на известни марки, стилна гривна, стилна чанта - всичко ще подхожда на вашата дама. Ако искате да я зарадвате с нещо по-романтично, тогава основното изискване за подарък е неговото качество.

Тези 4 зодии се влюбват лесно, но и толкова лесно ще ви забравят

Водолей

Водолеят не обръща особено внимание на етикетите. Харесват всичко необичайно и интересно. Всичко, свързано със съвременната наука и прогрес - джаджи, които улесняват живота, „интелигентни часовници“, охлаждаща маса за лаптоп. За всякакви подаръци от съвременните технологии, Водолеят ще ви бъде много благодарен.

Риби

Рибите са много интуитивни и имат фин усет за енергията на Вселената. Те са и креативни хора, така че всичко, свързано с творческия процес, ще ви бъде полезно. Разберете по какво е запалена вашата дама. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Asan

Asan 08.03.2023 17:18

Кур за Айшето :))))