logo

Куп пари и късмет за 3 зодии до края на ноември

Куп пари и късмет за 3 зодии до края на ноември

Астролозите са категорични, че някои ще получат коледния си подарък по-рано

Навън времето става все по-студено, а Коледата наближава. Без значение дали обичате празника или не, няма как да ни излъжете, че не харесвате подаръците.

5 зодии от китайския хороскоп ще се радват на невиждан успех през 2022 г.

Според астролозите представителите на три зодиакални знака ще получат истинско потупване от Фотруна, а съдбата ще е на тяхна страна.

За този късмет дори няма да се налага да чакат особено много, той чука на врата, а щастието ще ги „огрее“ до края на месец ноември.

Според прогнозите на астролозите ги чакат пари и много късмет в идните дни. Това обаче ще споходи представителите на три знака.

4 зодии обречени на щастие и пари през 2022 година

Лъв

Не правете никакви компромиси. Чака ви седмица, която ще е доста противоречива, но нищо няма да ви попречи да постигнете желаното. Ще имате изобилие от енергия, а това ще докара и свежи нови приходи за джоба ви.

Внимателно обаче обмислете приоритетите си и спрете да се тревожите за конфликти. Щастието е във вашите ръце и то точно сега.

 Стрелец

Дните до края на месеца ще са страхотна възможност за Стрелците. Знаете какво искате и още по-важното, знаете как да го постигнете. Слънцето и Меркурий играят на ваша страна и ще ви помогнат да популяризирате идеите си.

Отделете обаче и достатъчно време за себе си. Няколко дълги разходки на чист въздух ще освободят главата ви и ще ви помогнат да визуализирате целите си.

Козирог

Венера е във вашия знак и ви прави изключително харизматични. Имате достатъчно смелост да вървите с гордо вдигната глава по пътя си. Добре е да формулирате добре целите си и да ги следвате, а звездите обещават да имате попътен вятър.

Ще се изненадате кои хора ще ви подкрепят. Много е важно да поддържате добри контакти с околните. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Блара

Блара 24.11.2021 14:41

Бла- бла, ето това е blitz