logo

Лош късмет застига 3 зодии през остатъка от 2021 г. Ето кои

Лош късмет застига 3 зодии през остатъка от 2021 г. Ето кои

Всеки мечатае за едно по-добро бъдеще, но астролозите попариха мечтите на някои представители на хороскопа

Всеки се надява, че утрешният ден ще е по-добър. А също така, че остатъкът от година ще ни донесе повече щастливи моменти от изминалите месеци.

Общо взето няма човек, който да не иска по-светло и щастливо бъдеще. Според астролозите това дали ще сме късметлии или не зависи най-вече от зодията, под която сме родени.ю

Именно заради това преди време от jenata.blitz.bg споделихме коя е най-късметлийската зодия. Но сега астролозите направиха друга – негативна класация.

Те разкриха кои ще са трите зодии, за които остатъкът от 2021 година ще бъде съпътстван от лош късмет.

Ето кои три зодии ги чака лош късмет през остатъка от 2021 година:

Близнаци 
Известно е, че този знак има „фалшиво-спокойна“ страна и доста дзен и уравновесен темперамент. Но ако веднъж прекрачите червената линия, няма връщане назад. 

Опитайте се да разгневите Близнаци и ще получите ответен удар! Те често биват подценявани заради привидната кротост. 

Това им навлича особено много проблеми, поставяйки ги в категорията на най-нещастните астрологични знаци през 2021 година.

За съжаление те няма да могат да се справят с тези моменти на гняв и след това ще извършат много гафове, поради импулсивния си характер.

Тамара Глоба: Съдбовни промени преобръщат живота на 3 зодии през юли

Рак 
Този знак със силен характер ще усети жилото на нещастието през следващите месеци. Тъй като късметът няма да го последва в начинанията му, има голяма вероятност да предстои голям сблъсък.

Неочаквано предателство също може сполети личността на някой Рак, което да доведе до поредица от нещастни събития.

Козирог
Представителите на зодиакалния знак Козирог ще се окажат в тежко финансово положение. Твърде уверени и прекалено сигурни в себе си, те ще бъдат обхванати от желание да купуват. 

Рискът обаче няма да е оправдан. И все пак, те могат да продължат да бъдат упорити в лошите си решения. Но всички знаят, че късметът и съдбата не могат да се насилват. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай