logo

Май носи щастие и невиждан късмет на тези зодии

Май носи щастие и невиждан късмет на тези зодии

Пред тях ще се отворят много врати и успехът ще ги връхлети от най-неочакваното място

Започва последният пролетен месец.

Когато навън природата се събужда за живот, всеки иска да бъде щастлив. Астролозите обаче предупреждават, че само някои зодиакални знаци ще могат да се радват на подобна привилегия. 

Пред тях ще се отворят много врати и успехът ще ги връхлети от най-неочакваното място. 

Ето на кои зодии месец май ще донесе щастие и кои ще трябва да почакат още малко:

Овен

Най-важното за Овните през този месец е да бъдат сдържани в емоционален план. Ако успеят да го направят, ще могат да получат повишение. Това обаче ще е истински подвиг. Все пак по природа Овните преливат от емоции.

Най-големите късметлии на 2021-ва според китайския хороскоп

Не се препоръчва да харчите пари. Те могат да станат причина за проблеми в материален план.

Единствената сфера, която може да направи представителите на този знак щастливи през май, е любовната. Там няма да имат никакви проблеми! 

Телец

През май Телците ще бъдат погълнати от работата си. И ще им се наложи много да работят, понякога дори и допълнително. Всички Телци ще го правят, за да осигурят себе си и семейството си.

В такава суматоха представителите на зодиакалния знак, които все още са без партньор, ще могат да срещнат човека, който ще им даде възможност да обичат и да бъдат обичани. 

Близнаци 

През май на някои Близнаци ще им се наложи да поспестят малко. И трябва да го направят, дори и в момента да разполагат с достатъчно средства. До края на годината представителите на знака ще могат да съберат средства за нова кола или дори апартамент.

Павел Глоба вещае страшни проблеми през май за тези зодии

Близнаците ще могат да са щастливи, само ако се отпуснат. В постоянното преследване на нещо те губят важни и скъпи моменти от живота.

Рак

Раците ще успеят да постигнат това, което искат страшно много, само при едно условие - да бъдат много точни. Това се отнася както за професионалната дейност, така и за личния живот.

Май е неблагоприятен период за заемане на пари. При отношенията с партньора си струва да се откажете от критиката. В противен случай конфликтът няма как да бъде избегнат.

Лъв

На работното място ще се наложи да потърсите помощ от колеги. В противен случай няма да може да свършите нищо. Въпреки това, дори и така ще успеете да покажете всичките си лидерски способности.

Представителите на този знак ще могат да си позволят скъпа покупка, която ще им донесе истинско щастие. Подобни емоции обаче ще отминат след известно време.

Дева

Девите ще имат достатъчно проблеми този месец. За съжаление, ще се наложи да се примирят с факта, че няма да успеят да свършат всичко. Затова и трябва много внимателно да определят своите приоритети.

Тези 4 зодии никога няма да се променят, дори по любов!

Някои от хобитата им ще им донесат добри доходи. Само в домашна атмосфера ще могат да почувстват защита и истинско щастие. Най-близките им задължително ще ги подкрепят.

Везни

Месец май е идеален да започнете да променяте живота си. Започнете от работа. Ако нещо не ви удовлетворява, спокойно може да потърсите по-добра оферта. Звездите определено ще ви помогнат в това.

В личен план не са изключени конфликти с партньора. Причината ще е обичайна - финансови проблеми.

Скорпион 

Май ще бъде добър момент за Скорпионите да станат щастливи. В крайна сметка Съдбата ще им поднесе много възможности и изненади.

Тези, които рискуват, могат да изградят бизнес, който бързо ще се превърне в печеливш.

За да не разваляте отношенията с приятелите си, не им давайте пари назаем.

Нострадамус: На 3 зодии ще им провърви приказно през 2021 г

В личен план ви очаква хармония и взаимно разбирателство. Единственото нещо, което може да разстрои Скорпионите, са травмите. Затова трябва да сте много внимателни, особено в началото на месеца.

Стрелец 

За вас май ще бъде толкова наситен и разнообразен, че ще почувствате и щастие, и разочарование. Подобна несигурност може да доведе до нервен срив.

На работното място може да възникнат конфликти с човек, който наскоро се е присъединил към екипа. Близките няма да могат да ви дадат подкрепа, защото самите те ще имат нужда от такава.

Козирог

През май трябва да живеете така, сякаш няма да има утре. Именно това поведение ще ви помогне да се почувствате щастливи.

3 зодии ще срещнат голямата любов тази пролет

Козирозите, които си нямат половинка, най-сетне ще получат разположението на човек, когото отдавна харесват. Това определено ще ги зарадва на 100%.

Водолей

За Водолеите ще бъде доста лесно да станат щастливи. В крайна сметка късметът ще ги очаква на всяка крачка. Затова не се притеснявайте да превръщате в реалност и най-смелите си планове.

Трябва обаче да бъдете искрени във всичко. Всички измами ще бъдат разкрити. А след тях ще последват неприятни ситуации.

Май е прекрасно време да се захванете с доброволчество. Благотворителността ще ви помогне да покажете на всички колко големи и чисти са сърцата ви.

Риби

Да се насладят на живота и почивката ще успеят само онези, които са поработили добре през април. А тези, които са мързелували, ще трябва да работят здраво сега.  

Това са най-злите зодии - ще съсипят живота ви, бягайте далеч

Творческите личности ще могат да получат признанието, което са чакали отдавна. В личен план Рибите трябва да се погрижат за половинката си. Това само ще укрепи връзката им. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

Коментирай