Жените от тези 4 зодии не са създадени за връзки!

Жените от тези 4 зодии не са създадени за връзки!

Отношенията между двама души са много сложно нещо. За да вървят нещата в една връзка добре, не е нужна само любов, но и много компромиси. 

Някои жени сякаш са родни за сериозна връзка и брак. Но има и такива, които са властни, самовлюбени и упорити и не признават нищо друго освен собственото си мнение. Те не са готови да правят компромиси в името на здравата връзка и да се живее с тях е пълен кошмар! 

Чудиш се дали последното не се отнася за теб? Просто прочети какво казват звездите за теб! 

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион, особено тези от женски пол, се отличават с редица качества, които ги правят просто непоносими. При това, колкото по-близки са отношенията ви с тях, толкова по-силно се проявяват неприятните им качества. На първо място - това е упоритостта им. Те никога не признават, че не са били прави. Всъщност, доста често дори не го осъзнават. В повечето случаи те просто са уверени, че околните са длъжни да търпят поведението им и рядко се замислят, че трябва да променят нещо в себе си в името на добрите отношения в семейството, с партньора си или на работното място.

Освен това, ако обидите с нещо момиче Скорпион, тя никога няма да го забрави и като нищо след време ще направи някоя голяма глупост, за да ви го върне. И не на последно място - потребността на Скорпиона да властва над останалите прави представителите на този зодиакален знак истински тирани!

Лъв

Лъвиците изискват специално отношение към себе си. Те искат да бъдат боготворени и да ги носят на ръце. Веднага след като усети, че цялото внимание не е насочено към нея, жената Лъв започва да се бори за него, без да се замисля за средствата. 

Представителките на този зодиакален знак са много ревниви и са способни  на истерии заради всеки поглед на половинката си към друга жена. Ако засегнете егото им - всичко е свършило. Най-малкото, което ви очаква, е скандал, но може да последва и раздяла, придружен от коварен план за отмъщение. Тези момичета взимат всичко, което им е нужно, без да изпитват угризения на съвестта и не дават нищо в замяна! 

Овен

С момиче зодия Овен изобщо няма да ви е лесно, особено ако искате да имате класически тип отношения, в които мъжът е главата на семейството. Те са много властни и егоистични, не се подчиняват на никого и не се вслушват в чуждото мнение, дори в съветите, които получават от близките си.  

Овните изискват страшно много от обкръжаващите ги, особено от близките си, но не са готови на компромиси. Желанията им трябва да бъдат изпълнени задължително и на момента. Ако нещо се случва по начин, който на тях не им харесва те са способни да изпаднат в истерия и да вдигнат скандал. Или да си тръгнат, ако срещнат човек, който е по-подходящ за тях! 

Водолей

Момичетата Водолей изобщо не са вредни в класическия смисъл на думата: те е обичат да създават проблеми и избягват отрицателните емоции. Сложността в отношенията с тях се крие на съвсем друго място: те са прекалено свободолюбиви и не обичат обикновените неща. Ето защо, ако разчитате да задържите момичето Водолей и да го направите своя съпруга, трябва да сте наясно, че ще срещнете огромна съпротива. Нейният интерес трябва непрекъснато да се поддържа с ярки събития. Само така тя ще покаже най-добрите си качества. /jenata.blitz.bg

Коментирай