logo

Най-пълният и точен летен хороскоп 2018 за всяка зодия

Най-пълният и точен летен хороскоп 2018 за всяка зодия

Астрономическото лято настъпи и макар времето все още да ни обърква, трябва да се подготвим за горещи приключения и слънчеви дни. Хороскопът за лято 2018 година ви съветва да бъдете открити в комуникацията си. Така най-бързо ще изградите искрени приятелства, от които толкова се нуждаете.

Възможно е някои от новите познати да ви станат по-близки, отколкото сте подозирали. Не е изключено невинно приятелство бързо да прерасне в романтична връзка.

Важното е да се вслушвате във вътрешния си глас. Интуицията ще ви съветват как най-правилно да постъпвате, за да избегнете банални грешки.

До края на лятото Звездите ви насърчават да се погрижите за финансовото си благосъстояние. Трудолюбието и усърдието ще ви помогнат да си осигурите задоволителни парични постъпления до края на лятото.

През топлите месеци се фокусирайте върху емоционалното си състоянието. Възможно е да бъдете обзети временно от апатия, която да ви тласне към опасно поведение. Направете всичко възможно да прекарате периода сред правилните хора, които да ви предпазят от грешки.

През август очаквайте промени във всички сфери от живота си. Възможно е да получите ново предложение за работа или да напуснете с гръм и трясък старата си служба.

В личен аспект също ще трябва да свикнете с някои новости. Обвързаните хора ще се окажат в нов етап от отношенията си, а необвързаните обмислят идеята за сериозна връзка.

Но ето за какво трябва да се готвят всички зодии в летните месеци:

Овен
В началото на лятото ще имате някои противоречия с противоположния пол, които ще ви накарат да се фокусирате върху кариерата и развлеченията. През август обаче на хоризонта ви отново се задава поредната порция романтични отношения. 

Телец
Още от първите дни на лятото ще се чувствате ценени, желани и обичани. Дори и да не се намирате в сериозна връзка, ще се радвате на огромно внимание от страна на противоположния пол. Определено това лято няма да ви липсват сладки моменти и вълнения.

Близнаци
Това лято трябва да се отнесете внимателно към избора на нови занятия. Не надценявайте силите си. Имате нужда от истинска почивка, а започването на нови курсове или хобита със сигурност ще ви отнеме и малкото свободно време.

Рак
До края на лятото се въздържайте от сериозни дела и пазете силите си. Предстоят ви няколко неочаквани събития, които ще ви поставят пред сериозни предизвикателства. Ще трябва добре да се мобилизирате много добре, за да се справите с трудностите.

Лъв
Използвайте всяка свободна минута, за да контактувате с околните и да завързвате нови запознанства. Излизайте по-често и се забавлявайте. Имате огромна нужда да сте сред хора и да общувате. Това ще подобри самочувствието ви и ще ви направи по-уверени.

Дева
До края на лятото ще се радвате на големи успехи, ако решите да се ангажирате с финансови въпроси. Топлите месеци са отлично време за пътувания. Така че вземете си повече отпуск и си организирайте вълнуваща екскурзия до далечна екскурзия.

Везни
Това лято в живота ви ще се случат неочаквани, но положителни събития. Възможно е те да са свързани само с вас, но не е изключено да касаят и останалите членове на семейството ви. Август е най-доброто време за любовни изяви. В средата на месеца шансовете ви за нова връзка са най-силни.

Скорпион
Това лято ще трябва да се преборите със страховете си и да влезете в ролята на лидер.Влиянието на Юпитер ще ви помогне да проявите качествата си по най-добрия начин и да спечелите чуждото благоволение. През август намалете работните си ангажименти и се посветете на семейството си.

Стрелец
Ще постигнете много, ако това лято наблегнете на духовното си развитие. Използвайте следващите седмици за медитации, четене на езотерична и философска литература. Обогатяването на вътрешния ви свят ще направи живота ви по-интересен и щастлив.

Козирог
Ако ви измъчват проблеми на работното място, постарайте се да ги решите до края на лятото, защото след това ще ви е много трудно да се съсредоточите. Още от началото на топлите дни ще сте настроени на отпускарска вълна и ще наблегнете на забавленията, романтиката и флиртовете. Така че до август успехи ще жънете най-вече на любовния фронт.

Водолей
Краят на лятото е добър момент за стартиране на нови проекти. През топлите месеци пък ще можете да се докажете като добра конкуренция и да си спечелите почитатели. С по-сериозните решения обаче не бива да бързате през август. Осмислете добре плановете си и им оставете да отлежат.

Риби
През лятото ще имате успехи, ако се ангажирате с умствен труд. Сега е времето, в което трябва да изтъквате мнението си по-често. Спрете да се съобразявате с другите и се наложете. Време е околните да започнат да уважават позицията ви.

Източник: sanovnik.bg

Коментирай