logo

Не  познаваш мъж от зодия Близнаци? Няма да повярваш колко много си изпуснала!

Не познаваш мъж от зодия Близнаци? Няма да повярваш колко много си изпуснала!

Непостоянни, неспокойни, енергични, винаги пълни с идеи... Колко скучен би бил светът, ако ги нямаше Близнаците!

Как да разбереш, че ти е нужен човек от зодия Близнаци? Как да запазиш представител на този знак до себе си? Ето и отговора на астролозите!

Всеки представител на зодия Близнаци има минимум две маски, а понякога и повече. Научиш ли се да разбираш такъв човек и да се адаптираш към променливостта му, която е диктувана от въздушната стихия, ще можеш да намериш не само добър приятел, но и интересен партньор, който ще направи живота ти ярък и изпълнен с невероятни събития.

Стабилността не е присъща за зодия Близнаци. Но нима това е гаранция за щастие? Близнаците имат много други положителни качества, които ги правят привлекателни и незаменими.

Общителност

Такива хора могат да завързват нови познанства и връзки дори и на най-пустото място. Няма човек, с когото представителите на този зодиакален знак да не могат да намерят общ език. Близнаците са винаги красноречиви, могат да водят разговор на всякаква тема, често блесват с ум и ерудиция. Те са талантливи педагози, юристи, екскурзоводи и ненадминати търговци.

Сексуалност

Близнаците са най-непостоянния знак на зодиака. Именно поради тази причина, за да изградиш трайна връзка с мъж от зодия Близнаци, трябва да вземеш под внимание зодиакалната съвместимост. Идеалната любовница за него е жената, родена по знака на зодия Водолей, Стрелец или Овен. А за семеен живот му подхождат Везни, Близнаци или Лъв.

Не трябва да се опитваш да задържиш представител на този зодиакален знак с думи, уговорки или истерии. Най-важното е да му бъдеш интересна. Близнаците не прощават пошлостта, скуката и нежеланието за усъвършенстване. Бъди винаги радостна, непредсказуема и той никога няма да те остави!

Любов към свободата

Коя е идеалната жена за него? Дори и да отчитате съвместимостта между зодиите, мъжът Близнаци предявява определени изисквания към партньорката си. Избраницата му трябва да бъде не само общителна и умна, но и да не й минава наум мисълта да ограничи свободата му.

С мъж Близнаци ще  ти се наложи да станеш истинска актриса. Много е важно да се научиш да отстояваш своето много незабелязано. Така той ще си мисли, че всичко е решил сам. Нищо чудно това да ти хареса.

Умение да изкарва пари

При цялата си въздушност, Близнацитте са много практичен знак. Мъжът Близнаци умее с лекота да изкарва пари благодарение на бързата си реакция и способността да се адаптира към бързо променящите се обстоятелства. Такъв човек е почти невъзможно да бъде изненадан. Големият му минус е, че е напълно неспособен да харчи разумно изкараното и е в състояние да похарчи всичко за една вечер. Ако те засипе с подаръци – това не е проблем. Но ако пръсне всичко за поредното си хоби или безумен проект, е по-добре да вземеш положението под контрол.

Творчески потенциал

Ако Близнаците изберат професия, свързана с творчеството, в голяма част от случаите това им носи успех. Но не трябва да забравяме и за другите им таланти. Близнаците например могат да продадат на някого каквото си пожелаят. Те подхождат към това много креативно и получават огромно удоволствие от всяка успешна сделка.

Като цяло, ако свържеш живота си с Близнаци, се подгответе за факта, че всекидневието ви може понякога може да бъде опасно, но със сигурност ще е много забавно./jenata.blitz.bg

Коментирай

везна

везна 04.06.2018 11:52

Забавни са за общи познати, иначе са най-противните екземпляри, гадове и лицемери!

една

една 05.06.2018 14:46

Близнаците са пълен отврат. Досадни и нищо забавно няма в тези олимпийски лицемери и доволно прости навлеци.

ншер

ншер 05.06.2018 16:00

Проста е на майка ти дъщерята.

запозната

запозната 12.06.2018 18:59

Мъж зодия Риби-НИКОГА! Ще ви съсипе живота и ще заболеете от тежка болест млади, млади!