logo

Павел Глоба вещае пролетен преврат за всички водни зодии

Павел Глоба вещае пролетен преврат за всички водни зодии

За Скорпионите звездите са подготвили голям финансов джакпот

През задаващата се пролет много хора ще преживеят сериозни промени в живота си, които ще настъпят в различни области. Глоба разкри каква прогноза очаква представителите на Водната стихия и за какво трябва да се подготвят.

За Рибите през пролетта ще се отворят възможности, които те не могат да чакат. Шансът да срещнат истинската любов никога не е бил толкова голям, колкото ще бъде в този период.

Представителите от силния пол ще могат да инвестират капитала си, но не трябва да се съгласяват на първото предложение, защото зад него може да се крие измама.

Астрологът Павел Глоба с лоша новина за 4 зодии: Обречени са на самота

Жените трябва да обърнат внимание на здравето, малките неприятности могат да повлекат поредица от заболявания.

За Скорпионите звездите са подготвили голям джакпот - финансовият поток е на тяхна страна, нови възможности за кариера са отворени и късметът играе в ръцете им. Независимо от това, не забравяйте за любимите хора по време на главозамайващите си успехи, защото те се нуждаят от внимание и грижи.

Освен това през пролетта си струва да започнете отношения с повишено внимание - има шанс да влезете в басейна надолу с главата.

Влизаме в годината на Металния плъх, ето какво ви очаква според китайския хороскоп

Раците не могат да намерят по-подходящо време за пътувания от тази пролет. Те ще могат не само да изпълнят стари мечти, но и да бъдат заредени с положителна енергия и да преминат на ново кармично ниво.

Звездите съветват да не пазят спестяванията си, а да ги изразходват за изпълнение на собствените си желания, защото времето е дошло.

Независимо от това, представителите на този знак трябва да внимават с превозните средства и да ги карат само с трезво съзнание./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

КАЛОЯН

КАЛОЯН 11.04.2020 19:23

ПИСНА НИ ОТ НЕГО! НЕ НИ ПРОБУТВАЙТЕ ТОЗИ СЛОВОБЛУДЕЦ . ТОЙ МОЖЕ ДА Е АКТУАЛЕН ЗА РУСИЯ, НО НЕ И ЗА БЪЛГАРИЯ.