Павел Глоба вещае тежки проблеми за 4 зодии през юли

Павел Глоба вещае тежки проблеми за 4 зодии през юли

Неприятности може да съсипят вторият летен месец на представителите на тези знаци

През целия юли всички от нас вече си се представяме на плажа и с коктейл ръка. Вторият летен месец се свързва с пътувания, релакс, почивка и щастие. 

Кошмарни проблеми през юли за 4 зодии

Астрологът Павел Глоба обаче смята, че представителите на няколко знака ще бъдат застигнати от сериозни проблеми, а лятото няма да им се стори никак хубаво. 

Няколко запознанства ще се окажат смъртоносни. Юли дава обещания за положителни емоции, но някои знаци според астрологът ще си скубят косите какво им е дошло до главата.

Тези 3 зодии ще са любимците на Съдбата през лято 2021

Овен

Овните трябва да са нащрек през юли. Глоба препоръчва да внимавате и да контролирате както емоциите си, така и гневът си. Тежкият ви нрав може да се окаже причина за конфликт с близки колеги. През юли ви очаква повече стрес от обикновено.

Лъв

Важите проблеми през втория летен месец, ще дойдат заради гордостта ви. Ако обаче ги преодолеете, то това ще ви помогне да се изкачите в работата и да повишите социалното си равнище. 

През втората половина на юли не трябва да поемате неоправдани рискове, защото вероятността да се провалите е прекалено голяма. Това важи най-вече във финансово отношение.

Невиждан финансов кошмар застига куп зодии това лято

Телец

Няма да имате никакво време да се отпуснете. През юли според Павел Глоба ви очакват загуби, интриги, но и внезапно щастие. Основното нещо е да не паднете духом, в противен случай няма как да избягате от депресията. Добре е да се съсредоточите върху целите си и да не обръщате внимание върху малките неща, които се объркват. 

Нострадамус: На 3 зодии ще им провърви приказно през 2021 г.

Козирог

Юли ще донесе финансови затруднения за Козирозите. За да не попаднете в капана на дълга, ще трябва да се придържате към строга икономия и да отложите планираните покупки. 

В средата на месеца ще имате шанс да създадете обещаващи бизнес запознанства. Павел Глоба съветва да правите разлика между личен живот и кариера и да се научите да говорите деликатно, за да не нараните чувствата на другите./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай