logo

Тамара Глоба разкри кои зодии ще се къпят в пари през октомври

Тамара Глоба разкри кои зодии ще се къпят в пари през октомври

Някои знаци ще бъдат буквално като целунати от съдбата и Вселената

Октомври месец чука на вратата. Много от нас имат надежди, че октомври 2020 ще им донесе късмет и ще им се случат много хубави неща. 

Стойте далеч от тези зодии! Сърцето им е от лед и не могат да обичат!

Известният астролог Тамара Глоба предрича, че няколко знака ще се къпят в пари, а успехът буквално ще ги съпътства през целия месец. Представителите на тези зодии ще са целунати от Вселената.

Този месец, през който короните на дърветата ще станат червени и жълти, ще донесе успех както в семейството, така и във финансов план. Това е време, в което някои зодии ще спечелят значителен капитал, а имената на късметлиите ще назовем в следващите редове. 

Сега е моментът някои зодии да сбъднат мечтите си и да оставят живота си в ръцете на съдбата.

3 зодии стават отвратителни с възрастта

Скорпион
Тези зодии ще имат много неочаквани изненади през октомври. Скорпионите ще имат шанс да поправят минала грешка, която им е донесла много ядове. Може да промените минало събитие, което тотално ще преобрази настоящето и бъдещето ви. 

Буквално ще започнете нов живот и ще върнете трайно щастието в живота си. Пригответе се за нови перспективи и начинания. 

Не се притеснявайте от момента, в който ще трябва да започнете от нулата. 

Рак
Според Тамара Глоба съдбата ви е подготвила нещо незабравимо. Работили сте усилено и заслужавате всички проблеми да останат в миналото. Очаква ви успех в професионален план и най-големите ви мечти ще се сбъднат. 

Най-важното, което се изисква от вас е да погледнете на бъдещето с усмивка. Не мислете отрицателно, а имайте план и прицелна точка. 

Трите зодии, които са галеници на съдбата

Телец
Вселената ще поднесе много радости на представителите на този знак. Още в началото на месеца те ще бъдат обзети от приятни емоции и ще им се случи нещо вълнуващо. 

Ако търсите своята сродна душа, то е много вероятно да я намерите именно през октомври. Ще откриете истинската любов, за която толкова дълго сте мечтали, казва Тамара Глоба. 

Коментирай

Брей

Брей 29.09.2020 11:03

Тамара глоба не е между живите. Пишете глупости