logo

Стойте далеч от тези зодии! Сърцето им е от лед и не могат да обичат!

Стойте далеч от тези зодии! Сърцето им е от лед и не могат да обичат!

Те са толкова студени, че понякога изглежда, че са лишени от чувства! 

Кой не мечтае за голяма и чиста любов? Колкото и странно да звучи, има и такива хора, за които любовта и бракът не са най-важното нещо на света!

И това изобщо не означава, че по принцип тези хора не са в състояние да обичат и не искат да намерят втората си половинка. Просто не знаят как да изразят чувствата и емоциите си.

Астролозите казват, че има три зодиакални знака, които имат ледено сърце. Те са толкова студени, че понякога изглежда, че са лишени от чувства! 

5-те най-романтични зодиакални знака

Защо се случва това и кои са тези зодиакални знаци? Днес от jenata.blitz.bg ще ви дадем отговор на тези въпроси! 

Близнаци

Трудно е да се повярва, но Близнаците имат много студено сърце. Представителите на този зодиакален знак говорят много за любовта, знаят как да бъдат романтични, но не допускат никого в сърцето си.

Те са много егоистични, грижат се само за себе си... За каква любов можем да говорим тук?

Внимание, дами! Бягайте от тези 3 зодии, ще опустошат сърцето ви

Според астролозите, Близнаците са най-неверните съпрузи, тъй като представителите на този зодиакален знак много често лъжат половинките си. Те се страхуват изключително много от поемането на каквато и да е отговорност, затова рядко се женят и имат деца.

Страстта им пламва много бързо и също толкова бързо отшумява.

Козирог

Всички проблеми на Козирозите идват от техния работохолизъм. Представителите на този знак на Зодиака нямат нито време, нито енергия, за да създадат собствено семейство, или дори просто да отидат на романтична среща.

Не влизайте в конфликт с тези 5 зодии за нищо на света!

Козирозите са изцяло потопени в делата и мислите си и понякога дори забравят, че някой близък ги обича. Те до такава степен са забравили какво е това среща, че дори да харесват някого, няма да предприемат никаква стъпка, за да се сближат с него. 

Според астролозите Козирогът е типичен енергиен вампир. Затова не се забърквайте с този зодиакален знак, ако нямате някаква причина.

Водолей

Водолеите прекалено много обичат и ценят свободата си. Те не понасят никакви рамки и ограничения в една връзка и затова много често предпочитат отношенията без задължения.

Истински пожар: Никой мъж няма да забрави жена от тези 3 зодии

Представителите на тази зодия наистина могат да обичат. Те се вслушват и дават съвети, помагат на своята сродна душа. Но ако изведнъж партньорът им по някакъв начин им даде повод за съмнение, няма да има милост!

Представителите на този зодиакален знак не търпят лошото отношение.

Бягайте далеч! Това са най-големите манипулатори в Зодиака!

Водолеят може много бързо да загуби интерес към партньора си, затова и любовта му непрекъснато трябва да се подгрява. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!