logo

Тамара Глоба: Тежки проблеми връхлитат тези зодии през юли

Тамара Глоба: Тежки проблеми връхлитат тези зодии през юли

Звездите са подготвили изненади за всички знаци на Зодиака и те не винаги ще бъдат приятни

Юли е време за отпуски, спокойствие и релакс. За съжаление, не всеки ще може да се наслади подобаващо на летните дни, казва астролжката Тамара Глоба.

През този месец интензитетът на страстите ще поутихне, ще настъпи относително спокойствие и ще се появи възможност да се справите с дългогодишните си проблеми. Това в никакъв случай не означава, че трябва да се отпускате.

Звездите са подготвили изненади за всички знаци на Зодиака и те не винаги ще бъдат приятни.

Провеждането на важни срещи и решаването на сериозни проблеми трябва да оставите за благоприятните дни, които през юли са: 4, 6, 9, 11 и 12 юли. Позицията на небесните тела ще бъде успешна за всякакви начинания. Тези дни са подходящи и за посещения при лекар и скъпи покупки.

В неблагоприятните дни - 13, 17, 24 и 28 юли, е нужно да сте много внимателни. Тогава трябва да избягвате сложните задачи и да се ограничавате само с рутинни дела. 

Павел Глоба: Невиждан късмет връхлита тези зодии през юли

На работното място не се очертават проблеми. Това обаче не означава, че трябва да се отпускате. За да постигнете успех и да направите кариера, ще трябва да се постараете. Сред колегите може да се появят недоброжелатели, които със слухове ще се опитат да навредят на репутацията ви. 

Очаква се подобряване на финансовото състояние под формата на нови източници на доходи, повишение на заплатата или бонус за добре свършена работа. 

Хората със собствен бизнес ще укрепят позициите си и може би дори ще могат да разширят обхвата на дейността си. Това ще се отрази положително на финансите и семейния бюджет. 

В здравословен план Глоба алармира за понижаване на имунитета. Тя препоръчва да не пренебрегвате сигналите на организма си и още с първите признаци на заболяването да посетите лекар. Няма да е излишно да се подложите на пълен преглед, за да идентифицирате болестта в ранна фаза.

Емоционалното здраве също заслужава специално внимание. На фона на конфликтите и постоянния стрес може да развиете невроза. Астрологът препоръчва избягване на конфликтни ситуации, както и извършване на духовни практики за възстановяване на емоционалния баланс. 

Неземно щастие и късмет спохождат тези 3 зодии през лятото

Ето с какви ситуации ще се сблъска през юли всеки знак от Зодиака според Тамара Глоба: 

Овен

Любовта и отношенията ще бъдат основните ви приоритети за месеца. Представителите на знака, които искат да подобрят личния си живот, най-накрая ще успеят да го направят. Астрологът съветва да не започвате връзки с неблагонадеждни личности.

Телец

Месецът ще бъде труден за семейните представители на знака. Глоба предупреждава за конфликти между съпрузите. Опитайте се да не напрягате обстановката и да намерите компромисни решения.

Близнаци

Кавгите и скандалите ще са често срещано явление през юли. Конфликти ще има както на работното място, така и в семейството. На фона на непрекъснатите негативни емоции имунитетът ви ще отслабне и рискът от заболяване ще се увеличи.

Рак

Основният проблем на Раците този месец ще бъдат финансите.

Съдбовен обрат през юли за 3 зодии

Не харчете повече от това, с което разполагат. Взимането на заеми, според Тамара Глоба, е нежелателно, защото връщането на сумата ще бъде много трудно. По-добре е да отложите скъпата покупка за по-подходящ момент.

Лъв

Представителите на това съзвездие ще почувстват творчески подем, желание да действат и да споделят радостта с другите. Тази активност обаче няма да се отрази по най-добрия начин върху енергията им и до средата на месеца ще почувстват силна умора, която ще доведе след себе си апатия.

Дева

За Девите юли ще е подходящ момент да се заемат с личния си живот. Тези, които отдавна търсят любовта, ще успеят да я открият. На семейните астрологът обещава период на хармония и пълно разбирателство.

На работното място са възможни леки затруднения, но те няма да повлияят на финансовото ви състояние.

Везни

Представителите на този знак ще трябва да се съсредоточат върху работните си задължения. Именно тази област ще изисква максимално внимание и отговорност. Всички положени усилия ще се изплатят с лихвите - както във финансов, така и в репутационен план.

Скорпион

В живота на този воден знак ще настъпят успешни дни. Можете спокойно да поемате задачи с всякаква сложност.

3 зодии ще открият любовта това лято

Звездите ще ви помогнат да се справите с всичко, с което се захванете, и ще ви предпазят от проблеми и скандали.

​Стрелец

Стрелците ще имат видими успехи на работното място, но в личния им живот назряват проблеми. Тамара Глоба съветва да отделят повече време на партньора и семейството си.

Козирог

Представителите на този знак ще бъдат много зависими от мнението на околните. Опитвайки се да угодят на всички, Козирозите могат да започнат да действат нелогично.

Астрологът счита такъв път за напълно погрешен. Резултатите от действията ще дадат изключително негативен ефект в бъдеще.

Водолей

Юли ще е идеалното време за срещи - романтични и с приятели. Новите хора ще ви помогнат да постигнете житейските си цели както със съвети, така и с действия.

За 2 зодии юли месец ще е ужасен, ето защо

Към средата на месеца ще се почувствате зле. Препоръчително е да посетите лекар и да не отлагате решението на проблема.

Риби

Юли ще бъде спокоен месец за тези, които вече са намерили любовта. Семейните Риби ще се съсредоточат върху създаването на благоприятна атмосфера.

Тези, които все още търсят щастието, астрологът съветва да отложат връзките. Те няма да доведат до желания резултат. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ренета

Ренета 02.07.2022 21:06

6 лв. за съобщението! Без да има отговор! Успех, уникални крадци! Не ви е срам!