logo

Съдбовен обрат през юли за 3 зодии

Съдбовен обрат през юли за 3 зодии

Време е да решите стари проблеми, които ще почукат на вратата ви

Много хора в даден момент от живота си съжаляват за някое свое действие, защото грешките от миналото в крайна сметка могат да дърпат човек надолу и да му попречат да се развие напълно, като блокират пътя му към бъдещето.

Представителите на тези зодии владеят бялата магия

Юли ще е наистина труден месец според астролозите. Пикът на напрежението ще е в средата му, но планетите ще се наредят по такъв начин, че някои представители на зодиака ще могат да поправят грешките си от миналото. Тласък за това ще даде новолунието на 29 юни 2022 г.

Т. нар Черна луна ще помогне на мнозина най-накрая да намерят съдбата, за която толкова дълго сме мечтали. Кои зодии ще могат да започнат живота си от нулата обаче и на кои им предстоят съдбовни промени?

Тези зодии са най-предразположени към магии

Близнаци

Юли за представителите на този знак ще бъде период, когато можете да забравите за трудностите. Много от вас изведнъж ще осъзнаят, че пътят, който са следвали дълго време, ги води погрешно.

Хората от това съзвездие през втория летен месец ще преосмислят живота си и ще направят нови планове, които бързо ще им помогнат да постигнат това, което искат.

Близнаците трябва да се подготвят за нови запознанства – хората, които ще срещнете, ще имат голямо влияние върху бъдещето ви. Време е да забравите за грешките от миналото, защото сте ги изкупили, остава ви само да продължите напред и да не се спрете пред нищо.

Тези 4 зодии притежават изцелителни сили

Лъв

Лъвовете ще започнат сякаш живота си от нулата. Основната грешка на представителите на този знак е да мислят, че те са най-добрите. Новолунието ще ги накара да погледнат по-критично на себе си и слабостите си. Не се оплаквайте обаче, че не сте перфектни.

Критичното око ще ви помогне да коригирате грешките си от миналото и да се отървете от натрупаните проблеми. До края на юли Лъвовете ще станат любимци на съдбата. Те ще преминат към нещо ново, може би ще успеят да открият нов източник на доходи или ще разберат в каква посока да се развиват, за да си осигурят комфорт. Най-важното е, че не трябва да гледате назад и да съжалявате за миналото.

Дева

На пръв поглед юли може да изглежда като труден период, но недейте да бързате със заключенията. Основната грешна на хората от този знак, е че те постоянно искат да контролират всичко. Просто трябва да се отпуснете и да се доверите на звездите. Само по този начин ще откриете желаният мир и щастие.

Девите имат много нерешени казуси, които трябва да разгледат спешно. Не бива да се притеснявате, просто вървете по течението, защото постоянният самоконтрол ще ви накара да изгорите отвътре, а това ще ви отдалечи от целите ви.

В средата на месеца съдбата ще направи услуга на Девата. Докато останалите знаци на зодиака преживяват пика на напрежението, вие ще можете да се сбогувате с минали проблеми и да живеете така, както отдавна сте мечтали. В края на месеца ще имате време и енергия за нови проекти, които имат обещаващо бъдеще. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай