logo

Тлъсти пачки влизат в джобовете на 3 зодии, а други ги чака...

Тлъсти пачки влизат в джобовете на 3 зодии, а други ги чака...

Някои няма да имат успех във финансов план, но ги чака много любов

Изчисленията на астролозите показват, че август ще бъде наистина интересен месец за представителите на няколко знака. Специалистите разкриха, че според планетите в джоба на някои зодии ще влязат големи пари, а други пък ще просперират в личен план.

Тлъсти пачки и много късмет за 4 зодии през юли

Някои зодии ще си тананикат щастливо и ще се реят на крилете на любовта. Други пък може да нямат толкова късмет в това отношение, но пък астролозите им обещават нещо никак не лошо в замяна.

Тлъсти пачки ще напълнят портфейлите на няколко знака.

Всички тези неща ще се случат през август, а кой какво ще си чупене от питката, ще разберете в следващите редове. Някои да се готвят за неуспехи.

4 зодии да се готвят за съдбоносно лято, което ще промени живота им

Астрологичните изчисления показват, че в любовта не всичко е толкова просто с Везните, Девата и Рибите. Има голям риск да направят грешки и да се хванат на стръвта на тези, които просто се опитват да се възползват от тях.

Искрени, дълбоки и трайни връзки звездите обещават на Козирог, Рак и Овен.

Козирозите ще имат много интересни преживявания, а ролята им отново ще е доминираща. Важно е да покажете най-добрата си страна и да не отлагате нищо за по-късно, особено, ако нещата опират до чувства. Важно е да сте разбрани и чути. Помислете и направете избора си.

Овенът ще е напълно погълнат от чувствата си и ще може да им се наслади максимално. Емоцията е взаимна и вие сте наясно с това. Малките кавги по пътя към щастието просто каляват характера, но вие вече го знаете. Ако реши да узаконите връзката си този месец, това е най-добрият момент.

Зодиите, които ще се къпят в пари това лято

Тези, които нямат късмет в любовта, ще имат късмет в парите. Девата и Везните ще се отдадат на инвестиции и ще се случи така, че разходите им ще надминат доходите им.

Те все пак имат всички шансове за допълнителен доход и неочаквана помощ от Лъв, Водолей и Скорпион.

Лъвовете са не само късметлии. Те ще получат огромна подкрепа от близки и приятели. Важно е да не се отказвате от започнатото и да приемете всички дарове на съдбата с величието, което ви е присъщо.

Водолеите са много объркани  и малко нервни напоследък. Ще успеете да намерите подкрепа от човек, който ви е обещал да е до вас. Той ще спази обещанието си, а вие не забравяйте да го възнаградите за това.

Здравето няма да ви подведе, но пък внимавайте какви документи подписвате.

Скорпионите не просто ще имат невероятен късмет, а ще им се случат уникални неща. Търсещите работа, ще я намерят Заетите в търговията може да разчитат на увеличение на печалбата. Това не е случайност, а се дължи на добрите ви бизнес качества. Е, естествено има и участие на звездите./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай