logo

Това са най-умните зодиакални знаци

Това са най-умните зодиакални знаци

Представителите им са дарени с интелект и точна преценка

Всяка зодия си има своите силни и слаби страни. Няма спор, че всеки има с какво да се похвали, но и нещо, върху което е добре да поработи и подобри. 

Жените от тези зодии са в състояние да подчинят и най-големия мачо

Астролозите смятат, че няколко зодиакални знака изпъкват с остър ум, любознателност и много точна преценка. Те се открояват като много по-мъдри и интелигентни от останалите. 

Експерти разкриват кои са тези зодии, които могат да се гордеят със сивото си вещество.

Водолей

Те лесно анализират всякаква информация и могат да работят дори под голямо напрежение. Могат да са безпристрастни в оценката си, а това много им помага в работата. 

Жените от тези зодии пленяват с лекота сърцето на всеки мъж, но винаги са сами

Близнаци

Тези хора имат лудо въображение и са страхотни анализатори. Това е техният щедър подарък от звездите, смятат астролози. Те съумяват да не се изгубят в измислените си светове, имат много точна преценка и креативно мислене.

Телец

Когато става въпрос за интелект, то най-изобретателният зодиакален знак, който просто няма равен е Телецът. Представителите на този знак са способни да се измъкнат от абсолютно всяка ситуация и да се справят с решението дори на най-трудната задача.

Жените от тези зодии не са нещо особено, но моментално пленяват мъжете с...

Лъв

Техният интелект граничи с гениалност. За да разберете колко ерудирани са представителите на този знак ви трябва време. Освен, че са много любознателни, голяма част от тях преминават през различни житейски трудности и съумяват да извадят най-правилните заключения от всяка ситуация, които да приложат за в бъдеще.

Дева

Те са дарени с остър ум още от раждането си. Абсорбират и попиват информацията като гъба. Освен това съумяват да я приложат в най-точния момент и то по най-подходящият възможен начин. Девите умеят да правят много точни прогнози. 

Жените от тези 4 зодии никога няма да дадат втори шанс на бившия си

Стрелец

Умът и логиката просто вървят ръка за ръка. Те притежават и двете и умеят да прилагат тези си качества умело в ежедневието си. Каквито и задачи да си поставят, те съумяват да ги постигнат. Всеки, които работи с тях, е очарован от способностите им.

Козирог

За къде сме без тях? Изучаването на нови неща е приоритет на представителите на този знак. Понякога тези хора могат буквално да се погребат под учебниците. Любознателни са и имат широк кръг от интереси.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!