logo

Вижте с коя зодия ви чака божествен секс и истински пожар в леглото!

Вижте с коя зодия ви чака божествен секс и истински пожар в леглото!

Звездите могат да ви покажат с кой човек ще си паснете и с кого определено няма да сте на една вълна - главно сексуална. При някои хора просто има химия, усеща се, но оказва се, според астролози, че това до голяма степен зависи от зодията на човек.

Точно така! Просто всеки знак се характеризира с различен темперамент. Вижте с кого си пасвате и с кого въобще да не се пробвате в леглото, защото определено не ви трябва поредното разочарование.

Овен и Везни

Овните обичат да действат, да завладяват и нападат непристъпните крепости. Везните пък са много балансирани. Плюс и минус е страхотна комбинация. Везните успяват да укротят "звяра" в лицето на Овена. Да, за мнозина биха изглеждали страна двойка, но важното е, че те биха се чувствали страхотно един с друг. Когато става дума за леглото, те са готови да дадат всичко, което иска партньора им.

Близнаци и Стрелец

Диви, екстремни и сякаш за тях няма забрани. Сексът при тях би бил нещо взривяващо. И двамата партньори в този тандем са големи авантюристи. Те обичат да експериментират, да имат различни приключения. Може би няма секс играчка, която да не биде изпробвана от Стрелец и Близнаци. Заедно може да им е толкова приятно, че да забравят за съществуването на целия свят. В същото време са толкова луди, че може да решат да правят секс в такси например.

Телец и Скорпион

И за двата знака от огромно значение са усещанията - вкус , мирис, цвят. Всичко трябва да е съвършено. В леглото Телецът иска да експериментира, а Скорпионът се съгласява с всичко, щом става въпрос за секс. Като цяло тези два знака рядко напускат спалнята, а като го направят, отново бленуват по-скоро да се върнат отново там. Двата знака във връзка помежду си поемат много рискове, а заедно са си истинска смъртоносна сила.

Рак и Козирог

Противоположностите се привличат. На темпераментния Козирог много отива замечтаният Рак. Представителите на тази двойка се намират не особено лесно и първо се опознават добре. В леглото обаче винаги си пасват идеално. Техният съюз е способен да съществува въпреки всички закони и това е много красиво.

Лъв и Водолей

Лъвът е страст и огън, а Водолеят е мечтател. Те се нуждаят един от друг и двамата могат да се разбират и да се радват. В същото време чувствителният Водолей лесно предвижда желанията на Лъва. Като цяло страстта и чувствеността са повече от идеална комбинация.

Дева и Риби

Друга прекрасна комбинация. Будната дева не позволява на Рибите да потънат на дъното в безкрайните си мечти. Много често чувството за хумор е това, което ги държи на една и също дълбочина. Секс?! Те са страшно диви. Двамата се опитват да покажат на другия най-хубавото нещо, на което са способни. Искрено се радват един на друг, умеят да говорят за желанията и фантазиите си и да си ги сбъдват./jenata.blitz.bg

Коментирай