Внимание: 2 зодии да се готвят за грандиозни скандални в скоро време

Внимание: 2 зодии да се готвят за грандиозни скандални в скоро време

Причината за ескалирането на напрежението при едни ще бъде експлозивният им характер, а при други драми, натрупвани във времето

Не само през лятото, а и през цялата година, всеки от нас иска да му се случат само хубави неща и да бъде изпълнен с приятни емоции. Именно заради това преди време от jenata.blitz.bg споделихме кои ще са трите зодии, които ще се радват на много късмет и щастие през лятото.

Но сега ще отидем на другата крайност! Според астролозите, до които се допитахме от jenata.blitz.bg, има две зодии, които трябва да бъдат много внимателни през есента.

„Съвсем скоро те съзнателно или не ще се окажат в епицентъра на голям скандал“, предупредиха астролозите.

Причината за ескалирането на напрежението при едни ще бъде експлозивният им характер, а при други драми, натрупвани във времето.

Ето кои са двете зодии, които скоро ще се окажат в епицентъра на скандала:

Скорпион
„Имате много експлозивен характер, така че можете да започнете спор за всяко малко нещо. Но основният проблем е, че най-често не сте готови да чуете мнението на хората около вас. Вие сте фиксирани само върху това да сте прави. 

Поради това можете да пострадате много сериозно“, предупредиха астролозите.

По думите им един дребен спор може да ескалира до мащаба на всеобща катастрофа. Възможно е ситуацията да стигне толкова далеч, че да не мине без нападение… физическо!

Астролозите предупреждават, че можете да избегнете всичко това, ако си държите устата затворена.

Близнаци
На Близнаците ще им е много трудно в семейните отношения. Вероятно нещо ви притеснява напоследък, така че можете да се откъснете от сродната си душа. 

„Ще имате мащабен скандал, който за съжаление може да завърши с раздяла“, предупреждават астролозите. 

По думите им, за да избегнете това, трябва да охладите страстите, които бушуват вътре във вас, да се успокоите и едва тогава да повдигнете някаква тема. 

Астролозите съветват да се вслушвате в мнението и чувствата на човека до вас: „Така не само ще спасите отношенията си, но и ще ги подобрите“. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!