logo

Задължително трябва да имате хора от тази зодия в живота си!

Задължително трябва да имате хора от тази зодия в живота си!

Оптимизмът е качество, което уж всеки може да придобие, но всъщност никой не осъзнава колко трудно е да го възпиташ в характера си и да го поддържаш, предава "Дарик".

Тези зодии изневеряват най-много, пазете се от тях!

Особено в свят като днешния, изпълнен с всякакви жестокости, трудности и причини за недоволство. Има обаче три  зодии, които са успели да съхранят в себе си своя оптимизъм през годините, дори и да "заразяват" с него близките си. Те винаги мислят положително, каквото и да им коства това. 

Ето кои са те:

Телец

Представителите на зодия Телец са едни от най-положителните знаци в зодиака. Винаги ще ги видите в добро настроение. Дори да им се е случило нещо неприятно, никога няма да го прехвърлят към вас, само ще ви се усмихнат и ще ви кажат забавен факт или новина.Телецът просто ще игнорира тези, които са го разстроили, вместо да се опитва да си отмъсти.

Лунният хороскоп разкрива какво трябва да (не)правите ден по ден през февруари (СНИМКИ)

Лъв

Те са сърцати, забавни, готови да се пошегуват с всичко, дори и с трудните ситуации в живота си. Имат много силно чувство за самоирония и са готови винаги да окуражат приятелите си, когато усетят, че имат нужда от подкрепа. Лъвовете са изключително състрадателни, безкрайно мили и щедри. Ако веднъж спечелите доверието им, притежавате верен до гроб съюзник.

Козирог

Те невинаги ще ви покажат визуално оптимизма си, но пък вътре в сърцата си са заредени с положителна енергия и мисли към близките си и света, който ги заобикаля. Представителите на Козирог са готови да раздават от тази оптимистична сила с пълни шепи на всички, които имат нужда от нея. Тяхната щура и забавна страна винаги ги прави желана компания.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

taka e

taka e 07.02.2019 10:06

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9