logo

Бивша стюардеса свали 30 кг. за година, отказвайки се от... СНИМКИ

Бивша стюардеса свали 30 кг. за година, отказвайки се от... СНИМКИ

Когато на летището майка й, която не била виждала от шест месеца, не успяла да я познае, Кора решила, че трябва да се промени

Млада австралийката свали 30 килограма за една година, след като майка й не я позна на летището и разкри тайната си, съобщава Daily Mail.

21-годишната Кора Хендерсън от Сидни споделя, че е напълняла, докато е работела като стюардеса. Работата й отнемала много време, хранела се предимно с McDonald's и други нездравословни храни и не близвала плодове и зеленчуци. В резултат на това неусетно станала 95 килограма. 

С този прост метод ще свалите 3 кг. за дни

Първоначално не обръщала внимание на случващото се. Повратният момент по пътя й към отслабването станал първият ден на 2020 г., когато на летището срещнала майка си, която не била виждала от шест месеца.

"Мама не ме позна, защото бях надебеляла страшно много. Тя ме накара да седна и ме попита какво става" споделя Хендерсън.

Младата жена признава, че разговорът с майка й е бил "много труден", но е убедена, че ако не е бил той,  "вероятно е щяла да добави още 10 килограма".

Така ден след разговора с майка си, Хендерсън решила да промени начина си на живот и да се отърве от излишните килограми. 

56-г. жена спря да се налива с алкохол и ето какво се случи СНИМКИ

Тя напълно се отказала от нездравословната храна, която била в основата на менюто й, и се записала на фитнес. Кора значително намалила порциите храна, спортувала поне по час на ден и започнала да пие само чиста вода.

"В началото беше много трудно. Бях напълно неподготвена за упражненията и на бягащата пътека можех да издържа само 20 секунди", спомня си австралийката.

"Бях толкова сурова към себе си и ако си позволях да не тренирам един ден, се чувствах страшно виновна.

Вижте как изглежда най-дебелата жена в света, свалила е 408 килограма СНИМКИ

Когато резултатите започнаха да стават видими, се амбицирах и започнах да работя още по-усилено", казва още тя. 

Свалянето на последните 10 килограма се оказало доста трудна задача, но след година Кори вече тежала 65 килограма.

"Важно е да запомните, че никой няма да свърши тази работа вместо вас. Нищо няма да се случи, ако просто си стоите със скръстени ръце. Съсредоточете се върху диета, упражненията и режима", препоръчва в заключение тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!