logo

Вижте как изглежда най-дебелата жена в света, свалила е 408 килограма СНИМКИ

Вижте как изглежда най-дебелата жена в света, свалила е 408 килограма СНИМКИ

Майра Лисбет Росалес намери сили да промени напълно живота си след истинска трагедия

Някога Майра Лисбет Росалес носеше титлата най-тежката жива жена в света. В продължение на 8 години американката е бил затворена в собствения си апартамент и буквално прикована към леглото.

Не е за вярване: Пъпчива грозница се превърна в секс бомба ВИДЕО

Диетата й се състояла в консумацията на бърза храна и сладкиши. Без помощта на любимия си тя никога нямаше да може да се грижи сама за себе си.

Причината Майра да реши да се вземе в ръце, е семейна трагедия. През 2008 година 2-годишният племенник на Майра умира от тежка травма на главата. Жената поема отговорност за смъртта на детето, като твърди, че случайно го е смачкала с теглото си. 

Фризьор посочи 2 фатални грешки, които съсипват боядисаната коса

Разследването обаче показва, че нейната версия е съмнителна и малко вероятна, тъй като нараняването е нанесено с тъп предмет. По-късно жената признава, че е измислила тази история, за да защити майката на детето, която всъщност е виновна за трагедията и това не е първият път, в който прибягва до физическо насилие над деца.


Когато случаят е прекратен, сестрата на майка напуска страната бягайки. Когато я хващат, тя бива осъдена на 15 години затвор.

След като инцидентът става известен на обществеността, медийното внимание към Майра се увеличава и специалисти по отслабване решават да подадат ръка на жената.

Фризьор: Това е основната грешка при измиването на косата


Желанието й да се грижи за племенниците си, останали без майка, принуждава Майра да легне под ножа на хирурга и да започне да води здравословен начин на живот, което в крайна сметка води до загубата на 408 килограма.

Майра започва нов живот, развежда се със съпруга си, с когото запазва добрите си отношения и завинаги забравя за нездравословната храна.

Също така след трансформацията си, жената често започва да се появява по телевизията, за да вдъхновява хора с нейния проблем. 


През 2016 година Майра намира нова любов и се омъжва за втори път. Въпреки че не обича да споделя подробности от личния си живот, тя споделя, че никога досега не е била по-щастлива. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

таратанец

таратанец 31.08.2021 14:46

Боеко Барисофф е педерас и боклук. Псувам го ден и нощ неуморно, копеуето мръсно