logo

Дария свали 40 кг. за нула време с тези 3 трика

Дария свали 40 кг. за нула време с тези 3 трика

Красавицата казва, че до ден днешен не е върнала и грам

Дария е руса красавица, която в продължение на години страда от проблеми с килограмите и има наднормено тегло.

Ретро грим от 90-те е истински хит днес!

 Когато обаче цифрата на кантара й вече минава 110 килограма девойката решава, че трябва да се вземе в ръце и да започне да действа, за да отслабне по някакъв начин.

Блогърката е пробвала много диети, но само три прости правила са й пробвали да свали 38 килограма. Тя разказва за малката си победа и как с три прости правила да свалим трайно килограмите си.

По думите й често се случва след нещо да искате да се възнаградете с вкусна храна. Например когато сте подложени на огромен стрес искате да хапнете нещо любимо или вредно.

По думите й това не трябва да се прави и да се справяме по друг начин със силните емоции.

Второто й правило е свързано с това, че често чуваме съвети да се храним под определен час и да не вкусваме нищо след 18 часа. Тя категорично отрича всичко това:

„Ние се храним заради физически глад. Усещате ли, че стомахът ви стяга? Значи отивайте да ядете. Не, защото ви е дошло времето или всички са седнали да закусят, а когато на вас самите ви се яде“, отбелязва блогърката.

Мнозина по думите й са научени още от малки да не оставят храна в паничката си. Според нея това също е грешно. Третото й правило е да ядете толко, колкото ви трябва да се заситите. Останалото може да изхвърлите, да дадете на кучетата или на някой бездомник.

Блогърката е сигурна, че ако следвате тези три правила ще свалите бързо излишните килограми и никога повече няма да си ги върнете. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай