Красота по австралийски: Холивудската звезда Никол Кидман разкри малките си тайни за перфектен външен вид

Красота по австралийски: Холивудската звезда Никол Кидман разкри малките си тайни за перфектен външен вид

Преди броени дни актрисата Никол Кидман навърши 51 години. Въпреки това тя продължава да изглежда умопомрачително за възрастта си. Кожата й е блестяща, лицето - без тъмни петна и бръчки, а фигурата и... 

Чудите се как холивудската звезда е успяла в продължение на толкова години да запази младостта и красотата си? Нека разгадаем тайните й заедно! 

Медитация

Как успокоим ума си? Отговора на този въпрос Никол Кидман е намерила благодарение на баща си, който е психолог по образование. Той е посъветвал актрисата да медитира, за да изпълни тялото си с енергия и да запази ума си спокоен.  От този момент бившата съпруга на Том Круз медитира по два пъти дневно - 20 минути сутрин и 20 минути вечер. 

Правила красоты по-австралийски. Николь Кидман — 51 год

Спорт

Без физическо натоварване е трудно да се поддържаш в добра форма, затова и Никол Кидман съветва да не игнорираме спорта Всяка сутрин актрисата бяга. С голямо удоволствие се занимава и с йога и пилатес. Кидман отделя време и за кардио и силови тренировки, които извършва под зоркия поглед на персоналния си треньор. 

Интуитивно хранене

Тялото ни знае най-добре от какво се нуждаем. Никол Кидман призовава всички дами да се доверяват на тялото си и да се вслушват в сигналите му.

За да се научим да го правим и да не преяждаме, можем да се възползваме от правилото й  "80/20". В 80% от случаите трябва да консумираме естествени и полезни храни, които са богати на хранителни вещества, а в останалите 20% можем да се поглезим с торта или с пица. 

Правила красоты по-австралийски. Николь Кидман — 51 год

Любов

Личният живот на звездата изобщо не може да се определи като безоблачен, но преди 12 години тя имаше късмета да срещне "своя" човек и сега е много щастлива с половинката си Кийт Ърбан.

Правила красоты по-австралийски. Николь Кидман — 51 год

Грижите, любовта и душевната топлина, които всяка жена получава при общуване със семейството, имат важна роля за психическото й здраве. А всички знаем много добре, че красотата идва отвътре, затова и смело можем да кажем, че щастливият човек е красив човек. /jenata.blitz.bg

Коментирай