logo

Момиче боядиса косата си и се озова в ада СНИМКИ

Момиче боядиса косата си и се озова в ада СНИМКИ

Тя признава, че от години сама правела тази процедура и била сигурна, че всичко ще мине по мед и масло

Момиче боядиса косата си, но заедно с променен цвят на къдриците се сдоби и с ново лице. Заради  химическите изгаряния и алергията към боята, челото й се подуло няколко пъти и тя заприличала на извънземно.

19-годишната Серая Елисън от американския щат Масачузетс решила да промени визията си за лятото и боядисала една част от косата си в черно, а другата - в червено. Пред BuzzFeed тя споделя, че от няколко години сама правела тази процедура и била сигурна, че всичко ще мине по мед и масло. 

Когато обаче нанесла боята върху косата си, почувствала леко парене. Тя обаче пренебрегнала реакцията и довършила боядисването. 

Жена смени цвета на косата си и преживя най-страшния кошмар СНИМКИ

На следващата сутрин Серая се събудила не от будилника, а от писъците на гаджето си. Ужасен, приятелят й казал, че дясната страна на челото й е подута и уголемена.

Момичето решило, че това е алергична реакция към боята, изпила един дифенхидрамин и започнала да чака подуването да отшуми. С всяка минута обаче лицето й ставало все по-голямо. Скалпът й започнал да я боли и се появило химическо изгаряне.

Научавайки за инцидента, майката на Серая незабавно я завела на лекар.

Фризьор посочи 2 фатални грешки, които съсипват боядисаната коса

След като прегледал пациентката, специалистът признал, че никога досега не е виждал нещо подобно.

Наложило се момичето да пътува до клиника в друг град, където най-накрая получила спешна помощ и необходимите медикаменти. Диагнозата, която й поставили, била алергия към парафенилендиамин.

Не мийте косата си преди лягане, опасно е

Серая разказа, че всички симптоми изчезнали след пет дни. Сега тя насърчава хората да не повтарят грешките й и винаги да си правят тест за кожна реакция, преди да започнат да се боядисват. А в профила си в TikTok публикува видео, в което показва как се е променило лицето й.  

 

@ser.gaya

Reply to @vnvrh

original sound - Seraya

 

"Това, което ми се случи, е наистина страшно. Имах и късмет, че реакцията на кожата ми към боята не беше от най-силните. Споделих това видео, за да накарам хората да бъдат по-внимателни", казва тя./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Alex

Alex 04.09.2021 19:40

Нищо лошо!От малко крокодилче станало голямо!Особено след като са му свалили синджира от носа и останала само една халка.