logo

Секси мамче взриви мрежата със старите си СНИМКИ! Не е за вярване, че преди 16 години е изглеждала по този начин!

Секси мамче взриви мрежата със старите си СНИМКИ! Не е за вярване, че преди 16 години е изглеждала по този начин!

Елис Доусън от Колчестър, Източна Англия, твърди, че често я взимат за тийнейджърка, а на 15 години е изглеждала много по-възрастна, отколкото сега. По думите й, тя старее наобратно също като героя на Брад Пит Бенджамин Бътън от едноименния филм на Дейвид Финчър.

Наскоро Елис публикува в социалната мрежа стари снимки, на които е на 15 години и такива, които са направени преди месеци. Интернет потребителите са на мнение, че на старите изображения изглежда като жена на средна възраст, а на новите - като тийнейджърка. Нищо, че сега Елис е на цели 31 години. 

Елис Доусън на 15 години

Това не е първият случай, в който хората се затрудняват да определят възрастта на британката. По думите й, и до ден днешен й искат личната карта, когато отива да се забавлява в клуб. Самата Елис е забелязала, че с напредването на годините изглежда все по-млада - също като Бенджамин Бътън, който изживя живота си наобратно. 

"Мисля, че у мен има нещо от Бенджамин Бътън. Предполагам, че се връщам назад", споделя Елис. 

Елис Доусън на 31 години

Понякога младежкият вид носи куп негативи на Елис. Често хората не я възприемат сериозно заради начина, по който изглежда. Тогава тя показва бръчките си, които околните, между другото, отказват да забележат. 

Елис Доусън на 15 години

"Много ми харесва, когато ме смятат за по-млада, но понякога всичко това ме дразни. Зная, че звучи глупаво, но искам хората да ме възприемат сериозно, като възрастна, каквато всъщност съм", казва 31-годишната жена. 

Елис Доусън на 31

Самата тя смята, че младежкият й външен вид се дължи на подходящите грижи, които полага за кожата си. Британката, която е майка на две деца, признава, че като малка не е обръща голямо внимание нито на грима, нито на лицето си, но сега внимателно следи за тези неща. Пие много вода, почти не яде пържено, подхранва кожата си с кокосово масло. Разбира се, един ден старостта ще застигне и нея, но дотогава ще продължава с успех да заблуждава околните за годините си. 

Елис Доусън на 31 години

"Зная, че ще дойде моментът, когато ще започна да изглеждам по-стара. Но сега мисля, че съм много добре", казва още тя. /jenata.blitz.bg

Коментирай

seksi

seksi 14.11.2018 17:22

Мечтаеш за бели и красиви зъби ?Опитай това- запълва пукнатините в зъбите и ги избелва до снежнобели !https://bit.ly/2JNyrGH

НЕГРАМОТНИ

НЕГРАМОТНИ 14.11.2018 20:01

АЛИС НЕ ЕЛИС

vankoabv

vankoabv 17.11.2018 19:26

До Неграмотни : Нито е Елис, нито е Алис. А е нещо по средата... Следващия път като се опиташ да се направиш на умен, просто се откажи.