logo

Стареене по хороскопа: Проверете какви бръчки са характерни за вашата зодия

Стареене по хороскопа: Проверете какви бръчки са характерни за вашата зодия

Невероятно, но вярно! От датата на раждане зависи не само характерът, но и това как ще се промени лицето ни с възрастта. Според астролозите това важи с пълна сила и няма нищо смешно в него. В изследването им са включени и дерматолози.

Ето до какъв извод са стигнали:

Овен: бръчки около устните

Инатливи и егоистични. Каквото и да кажете на представител на зодия Овен, то той стиска зъби. Точно за това, освен в преносен, но явно и в буквален смисъл, най-много бръчки те имат около устните.

Телец: бръчки около очите

Телците са щедри и спокойни. Извън вътрешното си спокойствие, те имат много силни емоции и преживявания, които до някаква степен влияят на външния им вид. В очите на представителите на този знак се чете всички и може би точно това е причината, че около тпх много често се образуват бръчки. Междувременно сякаш разстоянието между очите се стеснява, апогледът става все по-дълбок.

Близнаци: на челото се появяват мимически бръчки

Достатъчно е да си представим Анжелина Джоли или Никол Кидман. Основната характеристика на всички, родени под този знак, е емоцията. Те са небалансирани, но и много умни. Момичетата от този знак обичат да се смеят, да плачат – като цяло да показват редица емоции. Следователно бръчките около очите са неизбежни. Най-бързо те се появяват на челото.

Рак: кожата е покрита с мрежа от фини бръчки

Имат добре развита интуиция. Те обичат да дават любов и да получават. Обикновено те нямат остри черти на лицето. Забелязали ли сте как изглежда кожата на старите хора – като малка изпечена ябълка. Характеристиките на този знак дори в напреднала възраст остават сравнително меки. Кожата е покрита с еднаква мрежа от фини бръчки.

Лъв: растящо старо гърло

Царе! Нарцистични, егоистични, понякога щедри и великодушни. Всички предпочитате лъкса. Обикновено вие се грижите за себе си предварително, тъй че стареете по-късно от емоционалните близнаци или състрадателните Раци. Първите знаци за стареене се появяват върху шията ви.

Дева: бръчки по челото

Знак на самотата. Тези жени често изпадат в дълбоки мисли и са силни и самостоятелни личности. При тях се срещат сравнително ранни бръчки в областта на челото 0 чест признак за замисленост и погълнатост в себе си.

Везни: назолабиална гънка

Вие сте сантиментални и нежни. Много общителни и често силно емоционални. Говорите и се усмихвате често. Това е нещо като вашата визитна картичка. Тъй че не се учудвайте, че дори и на 26 вече имате назолабиална сгъвка и бръчки – кукли (от всяка страна на ъглите на устните). Везните са страхотни хора и добри приятели, тъй че им е простено такова сладко несъвършенство.

Скорпион: бръчки под долната устна

Скорпионът е знак, символизиращ страстта. Неговите представители са упорити, горещи, но и склонни към агресип, винаги решителни и непоколебими.  Брадичката при тях винаги е напрегната и в постоянно напрежение. Има място под долната устна, която ще се покрие с плитки вдъбнатини, като кора на портокал.

Стрелец: торбички

Духовити, забавни, изобретателни. В същото време вие сте нестабилни и склонни към авантюризъм. Дори внезапните колебания на теглото ви обаче рядко влияят на лицето. Обикновено първият признак на стареене при тях е образуването на торбички и подутини под очите.

Козирог: задълбочени орбити

Козирозите са много разумни, скромни и търпеливи. Понякога да дори прекалено разумни и икономични. Те са склонни към психическо равновесие и са пълна противоположност на Лъвовете. Носовете на представителите от тази зодия може да се увеличат, очните кухини се задълбочават, в резултат на изтъняване на костите.

Водолей: назолабиални гънки и бръчки във външния край на очите.

Това е знакът, който най-много обича свободата и независимостта. Водолеите винаги са устойчиви, прости, малко наивни и неизменно изпълнени с добри намерения. Обикновено при тях се образуват назолабиални гънки в съчетания с бръчки във външните ъгли на очите.

Риби; появата на бръчки зависи от генетиката и начина им на живот

Рибите са много замечтани и нерешителни и вечно просто се остават на течението в живота си. При тях огромна роля играе генетиката, но и начина по който се поддържат. Ако не го правят, то може да имат старчески петна или мимически бръчки./jenata.blitz.bg

Коментирай