Супермоделът Хайди Клум намери идеалната формула за перфектно тяло! Тайната е много проста и се крие в...

Супермоделът Хайди Клум намери идеалната формула за перфектно тяло! Тайната е много проста и се крие в...

45-годишната германска манекенка Хайди Клум се гордее не само с бляскавата си кариера, но и с факта, че успешно успява да съчетае работата с майчинството. Въпреки че има четири деца, тя е стройна и красива и все така желана от световните дизайнери. 

Моделката не крие, че както всички, и на нея й се случва да качи някой излишен килограм, ако започне да яде повече от нормалното. Дълго време хубавицата е обичала да похапва късно вечер, наслаждавайки се на храната с чаша вино. С течение на времето обаче е разбрала, че късните вечери се отразяват негативно на стройната й фигура. Особено когато си надхвърлил 40-те.

Наложило й се е бързо да смени навиците си и да се научи да вечеря не по-късно от 18:00 часа. "Не се храня по-късно, защото зная, че след това ще ми се прииска да изпия чаша вино и веднага да си легна. Това означава, че всички калории от вечерята веднага ще се залепят на талията и корема. По-добре е да вечеряш в 18 часа, защото докато си легнеш, организмът ти ще е усвоил храната. Опитайте!", казва манекенката. 

Хайди Клум яде по три пъти на ден, като приема умерени количества храна. Моделката и многодетна майка обича да готви и се старае да се храни вкъщи, защото няма голямо доверие на готвачите в ресторантите. Все пак никога не можеш да си сигурен колко сол и захар са сложили в блюдото ти! /jenata.blitz.bg

 

Коментирай