Този бърз и полезен коктейл топи големия корем светкавично!

Този бърз и полезен коктейл топи големия корем светкавично!

В следващите редове ще ви разкрием най-ефективният начин да кажете „сбогом” на излишните сантиментри. Лекарите са открили естествен коктейл, който топи мазнините. Той не само ще премахне коремчето ви, но има и много други здравословни предимства – пази от сърдечно-съдови заболявания, инфекции и вируси.

Не трябва да се притеснявате за странични ефекти, защото съставките му са изцяло натурални.

За да го приготвите ви трябва:

1. Лимонов сок (от 1 лимон)

2. Супена лъжица семена от Чиа

3. Чаена лъжичка мед

4. Половин чаша вода

Семената от Чиа трябва да се накиснат във вода за около час. След това сложете всички съставки в миксера, докато не се получи течност без бучки.

Необходимо е да консумирате чаша от тази напитка поне 3 пъти седмично в продължение на 2 месеца. Тя може да се пие и всеки ден, така нейният ефект е още по-бърз и добър.

Семената от Чиа съдържат фибри и антиоксиданти, които осигуряват метаболизма. Лимонът има витамин Ц, антиоксиданти, фибри, флуорид, фосфор и калий.

Комбинацията от двете съставки елиминира високата кръвна захар, помага при проблеми с холестерола. Този коктейл изгаря много мазнини, прочиства стомаха и червата и пази от настинки и инфекции./jenata.blitz.bg

Коментирай

Поредните малоумия на Блитц

Поредните малоумия на Блитц 29.10.2018 13:57

Да бе сигурно ще стопите щкембето с малко медец и лимон. То ако беше толкова лесно, един дебел нямаше да остане. За предпазването от вируси е също бабини деветини ...

annaaaa

annaaaa 07.12.2022 8:53

Хапчета за отслабване - https://acaiberry900.lv Благодарение на тези малки капсулки отслабнах с цели 6 кг в първия месец, а в следващия с общо 4кг.