Този плод ще премахне корема ви и всички излишни килограми!

Този плод ще премахне корема ви и всички излишни килограми!

Повечето от нас се опитват да отслабнат през по-голямата част от живота си - някои с диети, други пък блъскат здраво във фитнеса. Младите момичета четат различни списания и искат да приличат на супермоделите от лъскавите корици. Понякога даже опитват да постигнат резултатите им с глад. Това обаче е безкрайно лошо и всъщност рано или късно ще се получи така нареченият "йо-йо ефект". 

Има ли начин да отслабнете обаче, ако нямате желание да спазвате тежки диети или да посещавате често фитнес залата? Е, има! Отговорът е много прост. Само трябва да консумирате един плод, който може да сътвори чудеса с фигурата ви и то за наистина кратко време. 

Става въпрос за авокадото. Може да го откриете на рафтовете на почти всички магазини. Авокадото е плод, който прилича на зеленчук и съдържа много полезни вещества. Съставът му включва фолиева киселина, полезни за спортисти и за правилната функция на мускулите и олеинова киселина, необходима за правилното и по-бързо функциониране на метаболизъма.

Точно благодарение на тези вещества то е много полезно при опитите ни да загубим тегло.Кората му е доста горчива, тъй че е добре да я отстраните. Тя съдържа и много отровни вещества и не трябва да я консумирате.

След като я отстраните, нарежете плода и махнете костилката. Сърцевината на плода потъмнява бързо, така че е добре да не го оставяте ей така в хладилника, ако вече сте го нарязали. 

Консумирайки авокадо не е нужно въобще да се ограничавате в храненията. Авокадото е много полезно за сваляне на мазнинките най-вече от корема. 

Отзивите на хората, похапвали често авокадо, са много положителни. Този плод ие хипоалергичен и стимулира метаболизма./jenata.blitz.bg

Коментирай

Мислеща

Мислеща 16.09.2018 11:47

Ядем авокадо и всички ставаме фиданки.Глупости на търкалета Ако ставаше така...

дядо Каракоч

дядо Каракоч 17.09.2018 10:27

Ай,стига,бе.Кусур ни беше сега и т,ва.Ето две рецепти.Действат безотказно. Първа рецепта:Слънце,въздух и туризъм - здрав и бодър организъм. Втора рецепта:Хлебец яж,водица пий.Без воле,дий.

Anna

Anna 07.12.2022 8:51

Хапчета за отслабване - https://acaiberry900.lv Благодарение на тези малки капсулки отслабнах с цели 6 кг в първия месец, а в следващия с общо 4кг.