logo

ТВ водеща спря да мие главата си и сподели за изумителната промяна ВИДЕО

ТВ водеща спря да мие главата си и сподели за изумителната промяна ВИДЕО

Преди да стартира експеримента, Сузана Константин предварително се запознала с всички теории на противниците на шампоана

Британска телевизионна водеща не ми главата си  със шампоан цели шест седмици и сподели изумителните резултати с последователите си в мрежата.

По данни на Daily Mail, Сузана Константин направила експеримента по време на изолацията, в която доброволно се поставила заради коронавирусната инфекция, която бушува в страната. 

Тя предварително се запознала с всички теории на противниците на шампоана. В тях се твърдяло, че ако не миеш косата си в продължение на шест седмици, тя ще започне да се самопочиства.

Пак според тях, шампоаните са вредни, защото съдържат химикали, които отмиват "естествените мазнини". Изплакването на косата било разрешено, но само с вода.

Страхотни народни рецепти с водка, които ще направят чудеса с лицето и косата ви

Константин отбелязва, че преди експеримента е миела косата си поне веднъж на три дни.

По думите й, сериозните проблеми са започнали в средата на втората седмица. "Косата ми изглеждаше нормално, когато беше суха, но когато отидох под душа и я намокрих, беше повече от отвратително", споделя тя.

Водещата добавя, че по това време ръцете й били постоянно мазни, а косата й приличала на тежка, мокра и добре напоена с масло гъба.

Всички допускаме тези грешки, а те могат да съсипят косата ни

В края на втората седмица тя била готова да се откаже, но в крайна сметка решила да продължи с експеримента. На третата седмица забелязала, че косата й е толкова мазна, че може да приема всякаква форма, например да стои изправена нагоре.

След това измила главата си с ябълков оцет с масло от лавандула. 

Момиче, което от 8 години не си мие косата, разказа за изумителната промяна

След известно време Константин обърнала внимание на факта, че косата й започнала да изглежда по-здрава, гъста и обемна. В края на шестата седмица, според наблюденията й, косата й вече не изглеждала мръсна и станала много по-послушна.

Сега телевизионерката признава, че не се нуждае от балсами, гелове и спрейове, които „рекламите те карат да купуваш".

Тя намаза косата си с майонеза, а след 20 минути не можа да повярва на очите си СНИМКИ

"Косата ми блести от живот. Усеща се като сатен. И знам, че 6-седмичният детокс ще се превърне в годишен подарък за косата ми", категорична е Сузана Константин. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

ИМПЕРИАЛИСТ

ИМПЕРИАЛИСТ 30.05.2020 20:40

Браво, една умна жена! Бих препоръчал да премине за известно време на каша от ХУМА, НО ПОСЛЕ САМО ЧИСТА ВОДА, БЕЗ НИЩО. И важно - често разресване...

Ужас

Ужас 31.05.2020 17:06

А с въшките как се е справила?

Луда работа

Луда работа 01.06.2020 12:07

В бг-то не само косата, ами не се къпят и не си перат дрехите. Млади момичета и жени като минат покрай теб миришат на спарено. Къпете се бе хора, вода има....

Shrek

Shrek 02.06.2020 0:53

Бабите ни са си мили дългите коси само с домашен сапун и хума. Липсата на хигиена, особено в 21 в. не говори добре за тази жена.