logo

Бременна влезе в супермаркет, последвалото е смайващо СНИМКИ

Бременна влезе в супермаркет, последвалото е смайващо СНИМКИ

Никога не съм очаквала, че ще правя това в понеделник сутрин, споделя младата майка

Бременна британка отиде на пазар в близкия хипермаркет и излезе от него с бебе на ръце, съобщава Daily Mail.

На 22 януари 27-годишната Лорън Юингс се събудила от зверски болки. Жената, която трябвало да роди в края на февруари, решила, че има фалшиви контракции, затова не се притеснила и се заела със задачите си за деня.

Тя завела по-голямото си дете на училище, а след това минала през местния супермаркет, за да купи парацетамол и котешка храна. В момента, в който влязла в магазина обаче, водите й изтекли.

Жената изтичала в тоалетната за хора с увреждания, обадила се на партньора си и го помоли да дойде. Пет минути по-късно почувствала силен натиск в долната част на корема и се обадила на майка си.

Тя роди тризнаци и внезапно умря! Съпругът й разбра причината от това, което намери в чантата й СНИМКИ

"Тя извика линейка, защото много ме болеше. Леля, която беше с нея по това време, се обади на Tesco, за да помоли някой от персонала да ми помогне", разказва британката.

На помощ на родилката се притекла 54-годишна служителка на супермаркета и съвсем скоро на бял свят се появило момченце с тегло 2,7 килограма.

"Влязох в магазина в 9:10 часа сутринта, а той се роди в 9:40 часа. Беше наистина бързо, още повече, че предишните ми две деца бяха със секцио и това беше първото ми естествено раждане. Нямах никакво облекчаване на болката или нещо подобно.

Никога не съм очаквала, че ще правя това в понеделник сутрин", споделя британката. 

Пристигналите на място спешни медици закарали майката и бебето й в болницата. След няколко прегледа станало ясно, че и двамата са добре. 

Юингс благодари на служителите на Tesco за бързата им реакция и помощ.

Жена премина през ада - научи, че е бременна, но минути по-късно съдбата й нанесе тежък удар! СНИМКИ

Служителката, помогнала в израждането на бебето, споделя, че работи в супермаркета от 30 години и никога не е попадала в подобни ситуации.

"Въпреки че мога да оказвам първа помощ, никога не са ме учили как да израждам бебе. Така че когато видях Лорън в тоалетната кабина, изпитваща болка, осъзнах, че ще трябва да й помогна тук и сега, разчитайки на адреналина и инстинкта си", признава тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай