Жена премина през ада - научи, че е бременна, но минути по-късно съдбата й нанесе тежък удар! СНИМКИ

Жена премина през ада - научи, че е бременна, но минути по-късно съдбата й нанесе тежък удар! СНИМКИ

Всеки асоциира раждането с нещо прекрасно, а именно даване на живот. Какво ще стане обаче, ако това да дадете живот, значи да загубите своя? Какво ще изберете.

От Jenata.blitz.bg ви разказахме за шокиращата история на Шарън, чието бебе бе сложено в полиетиленов плик а сандвичи, а после започна истинският кошмар. Разкрихме ви и скандалното решение на Меган Маркъл, с което ще направи дете си джендърче.

Сега ще ви разкажем за една драматична история и един тежък избор. Дали и вие бихте взели същото решение, като Кейт? Кой живот ще изберете и кое е по-важно? Следващите редове ще ви разтърсят.

Кейт е принудена да реши дали да съхрани себе си или все още нероденото си бебе. До тази дилема се стига, след като се констатира, че тя има рак.

Деси Стоянова шокира с интимни признания за това какво й се е случило докато е била бременна

Всички приятели и познати на Кейт се разплакаха, след като разбраха, че са й открили най-страшната болест по време на бременността. Младата жена е поставена пред тежка дилема Десетилетие, след като е била диагностицирана с коварната болест, тя отново се появява в живота на Кейт и то в най-неподходящият момент.

Когато е била на 20 години тя е страдала от рак на гърдата. В резултат на това й е направена двойна мастектомия. Заедно със съпруга си Глен тя чака повече от 5 години, за да могат да създадат семейство и да завърши курса си на лечение.

Прокоба или черна шега на съдбата? Семейство погреба две деца заради..

Двойката се радва на дъщеричка, а няколко години по-късно,по време на втората бременност на Кейт, й е открит неизлечим вторичен рак на костите.

Жената решила да отложи агресивното лечение, което би навредило на бебето й, и да продължи да носи нероденото си дете, вместо да направи аборт.

Момиченцето е родено с цезарово сечение шест седмици по-рано, а двойката й дава името Кейти-Хоуп.

Малко след раждането Кейт се подложила на химиотерапия.

5 дни след секциото Мел влезе под душа и преживя най-ужасяващия кошмар в живота си (СНИМКИ 18+)

Всички в семейството й обаче бяха шокирани от решението й в името на детето. Много от тях признават, че на нейно място са щели да съхранят живота си.

След като историята на Кейт е излъчена по телевизията, буквално целият свят започва да й съчувства: „Колко е смела! Нейното семейство също. Мога само да им се възхищавам.”

Друг пък коментира: „Тези хора са непознати за мен, но въпреки това съпреживяват всички емоции, през които е минала Кейт”

След раждането на принц Хари лейди Ди проплакала: Нещо вътре в мен умря! (СНИМКИ

„Нямам представа как се справят Кейт и семейството й. Толкова са смели”

„Това е свидетелство колко мощна може да е любовта на една майка. Пожелавам на Кейт и семейството й много любов”./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

henrikav

henrikav 26.01.2019 14:44

Lele male tolkova novini na edno mecto! Aferim na redakturo! Mnogo e gramoten! Sigurno ima amerikoska diploma. Znae li dumata: Vartoglav?

калинка

калинка 27.01.2019 11:04

От кога "ад" се пише с главна буква? Език мой, мъко моя!