logo

Меган Маркъл се оказа по-нагла от очакваното! Окраде покойна принцеса и колежка (СНИМКИ)

Меган Маркъл се оказа по-нагла от очакваното! Окраде покойна принцеса и колежка (СНИМКИ)

Безспорно бременната съпруга на британския принц Хари е причислена към едни от най-влиятелните жени в модните среди. Не са друго, ами всички марки започват да се радват на безпрецедентно търсене, а жени от целия свят старателно се опитват да повторят най-добрите тоалети, с които Меган Маркъл се явява по време на публичните си изяви.

Неотдавна обаче от jenata.blitz.bg ви разкрихме голяма тайна свързана с бившата холивудска актриса и модните й предпочитания, а в основата й бе нагла кражба от дъщерята на американския президент Доналд Тръмп – Иванка

Оказа се обаче, че Мегън не краде само от русокосата щерка на милиардера, ами и от друга кралска особа. Става въпрос за вече покойната принцеса на Монако Грейс Кели.

Направо е плашещо колко общо имат принцесите Даяна, Кейт и Меган! Тези СНИМКИ го доказват

Излезе, че бившата холивудска актриса е силно вдъхновена от начина на обличане на майката на настоящия принц на Монако Албер II.

Зашеметяващите кралски тиари на британското кралско семейство и неподозираните тайни истории зад тях (СНИМКИ)

Важно е да уточним коя точно е Грейс Кели.

Тя е родена на 12 ноември 1929 година във Филаделфия, САЩ под името Грейс Патриша Кели (на английски: Grace Patricia Kelly). До 1956 г. тя е известна американска актриса, но именно тогава сключва брак с Рение III и става принцеса на Монако. Тя е майка на настоящия принц на Монако Албер II. Принцеса Кели почива на 14 септември 1982 г. на 52-годишна възраст.

Необикновените истории, които се крият зад едни от най-скъпоценните и красиви кралски корони (СНИМКИ)

И въпреки, че са минали доста години от кончината на кралската особа, то тя и до ден днешен е еталон за стил и мода. Може би именно заради това сегашната британска кралска особа е решила да заложи на облекла, идентични на тези, които е носила колежката й. много от тоалетите, които някога принцесата на Монако е носила сега може да се видят и върху херцогинята на Съсекс.

Сега от jenata.blitz.bg събрахме снимки на двете бивши актриси, на които те са облечени по учудващо сходен начин. Уверете се сами! / jenata.blitz.bg

 

Коментирай

анонимен

анонимен 17.01.2019 13:44

Къде е Грейс Кели , къде е ММ ? Меган не може да се мери с Г.Кели

и да я краде се тая

и да я краде се тая 17.01.2019 14:04

Осанката, излъчването на Грейс Кели... само ще си мечтае Меган, но няма как да го постигне. Не дрехата прави човека, а обратно

Анонимен

Анонимен 18.01.2019 11:21

Абсолютен идиот е поредния неуспял журналист изсрал тази статия. Намерили 10 снимки с прилика десен или модел и ги фраснали... Окрала била. Те тоалетите почти нямат прилика. Това са класически модели. Какво искате? Да заголи баджак и да сложи пайетки като родните фолк простакеси ли??