logo

Майлс не спираше да повтаря, че има двойник! Общата им СНИМКА просълзи майка му

Майлс не спираше да повтаря, че има двойник! Общата им СНИМКА просълзи майка му

Жената не успяла да сдържи емоциите си и решила да сподели историята в социалната мрежа

Момченце не спираше да повтаря на майка си, че в групата му има дете, което страшно много прилича на него. Когато един ден жената видяла тяхна обща снимка, не успяла да сдържи емоциите си и решила да сподели историята в социалната мрежа.

Бритни Танкърсли живее в американския щат Алабама и е майка на три деца. Омъжена е от дванадесет години.

В края на октомври училищата в Америка по традиция празнуват Деня на близнаците. Всяко дете си избира приятел или приятелка, с които смята, че си приличат или имат сходни интереси. 

Момиченце, "умряло" при раждането, се върна при майка си, но в друго тяло СНИМКИ

Дъщерята на Бритни казала на майка си, че за празника смята с приятелката й да носят едни и същи тоалети.

По-малкият й син Майлс ходел на градина и дълго време не споделял дали смята да участва в Деня на близнаците. Един ден обаче ентусиазирано споделил: "Попитах Танер дали не иска ли да ми бъде двойник и той се съгласи!". 

Първоначално Бритни се стреснала. Кой е този Танер? Кои са родителите му? Какъв размер дрехи носи?

Алексис роди 10 момчета! Това, което чу при 11-ата си бременност, я шокира СНИМКИ

Загрижената майка бързо позвънила на учителката на сина си и я попитала как да се свърже с родителите на въпросното момче. Госпожата не пожелала да й даде номера. Бритни се разровила във Фейсбук и попаднала на профила й. Оказало се обаче, че той отдавна не се използва. 

Без да се отказва, жената започнала да звъни на другите майки от групата, за да намери номера на родителите на Танер. Усилията й се увенчали с успех и най-накрая успяла да се свърже с майката на мистериозното момче.

Историята на Трейси, която за година стана майка цели 4 пъти, удиви целия свят (СНИМКИ)

Тя, разбира се, нямала нищо против децата да бъдат близнаци, казала какъв номер дрехи носи синът й и Бритни бързо купила от магазина две еднакви ризи. 

Всеки път, когато питала сина си как изглежда Танер, момчето й казвало, че си приличат като две капки вода. Едни и същи кафяви очи, едни и същи тъмни коси... И ще изглеждат перфектно заедно на празника, защото си приличат страшно много. 

Когато големият ден дошъл, доволен, Майлс облякъл карираната риза, която Бритни му купила, прибрал другата в раницата си и тръгнал за детската гадина.

Татко видя бебето си и загуби дар слово! Лекарите не могат да обяснят феномена (СНИМКИ)

А госпожа Танкърсли била толкова любопитна да види как изглежда двойникът на 5-годишния й син, че помолила учителката да й изпрати снимка на момчетата. 

Когато най-накрая се сдобила с фотографията, направо онемяла. И побързала да сподели кадъра с приятелите си във Фейсбук. В текста към нея тя посочва, че цяла вечер Майлс не спирал да повтаря колко перфектно ще изглеждат с Танер в Деня на близнаците, защото са абсолютно еднакви.

4 приятелки все се шегуваха с приликата си! Истината обаче ги шокира СНИМКИ

"Разбира се, на снимката има две напълно различни деца, но Майлс не го забелязва. Можете ли да си представите колко по-добър би бил светът, ако всички го виждахме като тези петгодишни деца?", пита тя. 

За отрицателно време постът й се сдобил с куп лайкове. А интернет потребителите не спират да хвалят Бритни, че е отгледала такова прекрасно момче. 

Съпрузи от Нигерия загубиха ума и дума, когато видяха новородената си дъщеричка СНИМКИ

"Всички имаме какво да научим от тези мъже", "Жалко е, че възрастните не виждат нещата по същия начин", "Всичко зависи от средата, в която растем", са само част от коментарите под публикацията й. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай