logo

Минус 60 кг.: Многодетна майка отслабна и се превърна в сексбомба

Минус 60 кг.: Многодетна майка отслабна и се превърна в сексбомба

За една година 44-годишната жена заприлича от дебелана в манекенка

Многодетните майки рядко се очаква да отговарят на лъскавите стандарти за красота. Дори и големите звезди, понякога след раждане, наистина трудно влизат във форма и се сбогуват с многото качени килограми след поредната бременност. 

Няма как да не отбележим, че те дори имат достъп до скъпи треньори и процедури, но въпреки това отслабването понякога остава кауза пердута. 

Какво да кажем за обикновените жени, които нямат бавачки, готвач, диетолог и много време за спорт?

44-годишната Рейчъл Форд бе обикновена жена. Тя има четири деца, а теглото й надхвърляше 100 кг. Все по-трудно й ставало да си намери подходящи дрехи, но един ден абсолютно всичко за нея се променило след една единствена снимка. Рейчъл се видяла по бански и това буквално преобърнало света й.

"Мразех се. Гледайки тези снимки се измъчвах от вина, чувствах се най-нещастната жена на земята", споделя тя. На 20 години тя вече тежала 83 килограма. Излишните килограми обаче не й попречили да срещне любовта. Джим е бил доста по-възрастен от Рейчъл - на 48 години по време на срещата им. Въпреки разликата във възрастта, те се оженили. 

Всеки ден си купували храна за вкъщи - китайско, пица, дори си поръчвали торти.

"На Джим не му пукаше колко тежа", признава Рейчъл.

Тогава тя забременява и ражда първото си дете. Джордж сега е на 13 години. Разбира се, тя продължила да качва килограми и кантарът ударил 130 кг. Жената дори не си помисляла тогава за диета и тренировки, нямала време за такива неща. Две години по-късно се ражда вторият син на Рейчъл и Джим - Уилям. След това тя отслабва малко, но разликата била почти незабележима заради многото и килограми.

"Разбрах, че е дошъл моментът за драстични мерки. Забраних си да ям фаст фууд, махнах всички бисквити и шоколади от вкъщи", признава тя.
Джим я е подкрепял в начинанието й и Рейчъл е свалила цели 57 килограма. 

"Беше просто празник - купих си нови неща и дрехи, не съм била по-щастлива. Приятелите ми не можеха да повярват колко много съм се променила, вече бях тотално различен човек", казва Рейчъл. Тя дори задържала теглото си по време на третата бременност, но тогава родила за четвърти път, а годините й тогава били 39. Метаболизмът вече не е същият и тогава.

Рейчъл започнала отново да поръчва храна за вкъщи, а килограмите се качват с гръм и трясък. Тя отново достигнала 130 кг. "Бях разочарована от себе си", признава тя.За да се съвземе, Рейчъл моли съпруга си да я снима по бански. Тази гледка толкова я разтърсила, че тя започнала всичко отначало - спорт, диета. В рамките на една година Рейчъл отслабнала до 70 кг."Мога да тичам с децата си без да се задъхвам, да облека отново хубави дрехи, в които преди не се побирах", разказва тя. За да отпразнува постижението си Рейчъл организира фотосесия със смели визии, за които всяка жена само може да си мечтае. Тя се преоблича като фатална жена и сексапилен моряк. Тези снимки я мотивират допълнително и тя вече не вкусва вредна храна. Признава, че вече има с какво да се гордее и какво не иска да губи./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!