Мъжете с тези имена са най-големите дълголетници

Мъжете с тези имена са най-големите дълголетници

Залюбите ли се с такъв, очаквайте да е с вас до гроб

Ако решите да се залюбите с мъж, носещ някое от следните 4 имена, то с право ще ви кажем, че любовта ви ще е до гроба, ако искате разбира се. 

Направихме специална селекция. В нея включихме имената на мъжете, които живеят до дълбока старост и вероятността да са цял живот до вас е огромна.

Замисляли ли сте се колко много обаче прави името на човека за него и съдбата му? Не веднъж от jenata.blitz.bg сме ви говорили за това. Името е отражение на живота.

От jenata.blitz.bg преди време ви казахме кои са имената, които носят жените, които са обречени да бъдат богати. Оказа се, че успешните хора също имат специфични имена.

Оказа се, че има мъже, които носят определени четири имена и са много опасни, а пък други са орисани да бъдат „мъже под чехъл“.

Преди време от jenata.blitz.bg разкрихме от кои жени трябва да бягате далеч според името, както и какви имена носят жените, които са невероятни красавици.

Сега ще ви разкрием кои са мъжете, които хич не бързат да си ходят от този свят и живеят до дълбока старост. 

Жените с тези имена са обречени на нещастие и големи мъки

Атанас - безсмъртен

Това име днес не е кой знае колко срещано, но пък заема първо място в нашия списък с дълголетници. Атанас има древногръцки произход и значи безсмъртен. Всъщност името допринася за формирането на добро здраве, здрав дух и яло и богатство на вътрешния свят. 

Александър - защитник на хората

Това име е носено от хора със силен характер, които успяват да продължат напред въпреки бедите, които неминуемо ги спохождат. 

Мъжете с името Александър са целенасочени, упорити и също така са големи късметлии. С такъв мъж всяка жена ще се чувства обичана и защитена. 

Историята на тези близначки ще ви остави без думи СНИМКИ

Валентин - здраве

Значението на това име говори само за себе си. Какво друго е нужно на човек, за да живее дълго и щастливо - здраве, разбира се. Тези хора умеят да се наслаждават на живота и знаят как да си почиват.

Дори в даден етап от живота си да са завладени от бизнес идеи и градене на кариера, то неминуемо ще намерят време и за себе си.

4 женски имена, до чиито представителки ще заспите от скука

Виктор - победа

Собствениците на това име преминават решително през перипетите поднесени от живота. Те винаги имат много планове и проекти. Често имат щастлив семеен живот. 

Хладнокръвни са, умеят да говорят спокойно и така действат на събеседниците си. 

Хората с това име обикновено обичат спорта и поддържат добра форма, а това допринася за дълголетието им.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!