logo

Дами, ако носите поли, то задължително вижте тези СНИМКИ и информацията към тях

Дами, ако носите поли, то задължително вижте тези СНИМКИ и информацията към тях

Вчера от jenata.blitz.bg ви показахме важна информация, която всяка жена, която носи поли трябва да знае. Е, сега изпълняваме обещанието си и ще ви покажем още няколко типа поли и с кои обувки е най-добре те да бъдат комбинирани.

И отново – вадете полите и обувките и сверявайте верните комбинации:

5. А-симетрична пола + токчета…. отново


Проблемът с А-симетричните поли е, че краката ви изглеждат по-къси и бедрата ви изглеждат по-широки. Така че, високите или средно високите токчета са най-добрият вариант за силуета ви. Ако обаче не можете дълго време да ходите на високи токове, то изберете кецове или маратонки, но съобразени с полата – официална или по-ежедневна.

6. Минижуп + ботуши


Като всеки друг вид пола, минижупите могат да бъдат намерени в днешно време от различни тъкани и в различни цветове. Но стилистите единодушно съветват да ги комбинирате с ботуши. Най-добре е ботушите да бъдат на висок ток, но и тези с разни подметки ще свършат работа.  Може да заложите и на обувки с платформа, а да не забравяме секси класиката – токове, токове и пак токове.

7. Миди пола + нещо случайно


Миди полата може да бъде перфектният избор за летния ви гардероб. И не само, че е широка и идеална за топлите летни дни, но тя е страхотна, защото може да се комбинира и с всякакъв вид обувки. Може да заложите на маратонки и кецове, ако ще си правите дълга разходка. За романтични обиколки, комбинирайте с балеринки, а ако искате сложете и токове – комбинациите са много и неограничени.

8. Макси дълга пола + висок ток или платформа


Макси полата е специално пригодена да подчертава талията ви. Така го комбинирайте с колани или жилетки в подходящи цветове. Що се отнася до обувките, модните специалисти казват, че това е моделът, който върви с високите токове и платформи. През лятото можете да комбинирате и със сандали. В по-хладните сезони поставете чифт високи токчета до глезените или пък ботуши в съвпадащ цвят.

от кой тип пола е вашата любима дреха? С какви обувки я комбинирате? Моля, споделете вашите модни идеи в коментарите! / jenata.blitz.bg

Коментирай