logo

Всяка жена, която носи поли трябва да е наясно с тези неща (СНИМКИ)

Всяка жена, която носи поли трябва да е наясно с тези неща (СНИМКИ)

Понякога избирането на правилното облекло става наистина трудно, щом става дума за обувките. Винаги искате да изглеждате най-добре и да се чувствате комфортно. За целта от jenata.blitz.bg решихме да ви разкрием кои обувки са най-подходящи за популярните видове поли.

Сега издадете полите и обувките, които имате и вижте как правилно да ги комбинирате.

1. Палта тип „молив” + ниски удобни токчета


Полите „молив” са класика в жанра, която никога не остарява. Днес те се използват не само в офиса, но и в ежедневието. Полите могат да бъдат с различни дължини, цветове и шарки, и са изработени от различни тъкани. Така че можете лесно да изберете пола, която да отговаря на вашия стил.

Дизайнерите препоръчват да носите тези поли с ниски удобни токчета. Можете дори да опитате със сандали. Също така, прилепналите ботуши са добър избор, особено за полите с дължина на коляното или по-дълго.

2. Пола „лале” + боти + сандали, че и маратонки/кецове


Тези поли са получили наименованието си от формата, която подчертава бедрата и женските извивки. Затова и обувките към нея трябва да подчертават колко фатална жена сте, която отгоре на всички има стройна визия.

Изберете високи боти или токове с отворени пръсти. Може да комбинирате и със сандали. Хубавото на тези поли е, че може да се носят и с маратонки и кецове.

3. Извита пола + токчета по ваш вкус


Правилото при извитите поли е най-вече за високи токове. Ако това не е по вас вкус, то комбинирайте с удобни боти, но отново на висок ток или ботуши с токове.


4. Пола „прегърни ме” + обувки с равна подметка! Токовете винаги са актуални


Полите тип „прегърни ме” за идеални за всяка жена без значение от извивките й. за нея най-подходящи са обувките с равна подметка, защото ви дават свобода на движението. Разбира се както при всички случай обувките на висок ток винаги са перфектна опция. / jenata.blitz.bg

ТУК ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАК ДА КОМБИНИРАТЕ И ДРУГИ ТИПОВЕ ПОЛИ С ПРАВИЛНИТЕ ОБУВКИ!

Коментирай