logo

Нова шантава мода завладя Instagram и е на път да прати снежнобялата усмивка в историята! (СНИМКИ)

Нова шантава мода завладя Instagram и е на път да прати снежнобялата усмивка в историята! (СНИМКИ)

Модните тенденции са нещо много странно и опасно. Помните ли химическото къдрене, с което майките ни си изгаряха косите, само и само да се сдобият с “дългосрочни” букли? Или когато всички момичета не изпускаха пинсетите от ръка, за да се фукат с изключително тънки вежди? Бррр... 

За щастие, нито едно от тези неща днес не е на мода. В момента обаче има достатъчно много съмнителни тенденции, които връхлитат като ураган и замъгляват разсъдъка на съвременните момичета. Днес ще ви запознаем с поредната мода която се превърна в истински хит в социалните мрежи. Инстаграм буквално е залят от снимки на дами, които са превърнали снежнобялата си усмивка в цветно платно. 

Чудовищна тенденция завладя YouTube! Момичета мажат гърдите си с паста за зъби, за да... (ВИДЕО)

Новата тенденция се радва на голяма популярност. Милиони момичета, включително и ред холивудски знаменитости, са решили, че освен аксесоарите, които трябва да са в тон с тоалета им, е нужно да обърнат внимание и на усмивката. И смело боядисват зъбите си в зависимост от цвета на дрехите или на маникюра си.  

Гримът за зъби е на компанията "Хром". Той много прилича на лака за нокти, но няма вкус и мирис. Ефектът му се запазва в продължение на 24 часа. Цветовата гама, която се предлага, е много богата - синьо, розово, лилаво, зелено, сребърно и дори златно.

Модният свят изтрещя: Дамите почнаха да обличат пари - буквално! (СНИМКИ)

 

Със специалната боя ежедневно боравят както жените, така и за мъжете. И уверяват, че лакът няма вкус и не се изтрива по време на хранене.

Безумно странно бельо се оказа тотален хит! (СНИМКИ 18+)

Връщането на зъбите към естествения им вид е много просто и отнема няколко секунди. Единственото, от което се нуждаете, е четка за зъби! 

Най-новата и щура мода: Дамите превръщат дупетата и гърдите си в… (СНИМКИ 18+)

Професионалните стоматолози обаче имат притеснения относно безопасността на новия продукт, още повече, че липсва каквато и да било информация за състава му. /jenata.blitz.bg

Коментирай

geri

geri 14.11.2018 17:20

Мечтаеш за бели и красиви зъби ?Опитай това- запълва пукнатините в зъбите и ги избелва до снежнобели !https://bit.ly/2JNyrGH

дядо Каракоч

дядо Каракоч 15.11.2018 11:35

Дано не излезе мода да си заострят зъбите както някога канибалите на о - ви Самоа са го правили.Тогава ще е истинско Бррр.