Тотален резил! Това са най-нелепите тоалети на "Оскарите", ще се смеете до припадък (СНИМКИ)

Тотален резил! Това са най-нелепите тоалети на "Оскарите", ще се смеете до припадък (СНИМКИ)

Звезди тръгнаха по гащи, показаха увиснал бюст и скандални джапанки!

Само преди няколко часа се проведе церемонията по връчването на 91-те награди "Оскар" в Лос Анджелис. Както винаги това е дефиле на суетата и опит на известните дизайнери да облекат най-големите звезди, които да представят хитовите модели от колекциите им. И това преминаване по червения килим обаче не се размина без гафове. 

Някои звезди буквално шашнаха всички с визията си, а много от зрителите и киноманите се зачудиха как въобще са се съгласили да облекат подобни тоалети. 

Голотия, пошли деколтета и скандално много плът - това са най-шокиращите рокли по време на "Оскарите" през годините (СНИМКИ)

Перушина, лъскави платове, скъсани минижупчета и флорални десени, като за разходка по плажа, бяха само част от неуместните решения на дизайнерите, с които се показаха известните актриси. 

Някои от дамите, дефилирали на церемонията, бяха с рокли, от които се виждаха не само гащите им, но и други интимни части от тялото. Други пък толкова бяха прекалили с опита си да са екстравагантни, че цъфнаха с гащеризон, чиято яка покриваше дори лицето им и никой не можеше да установи кой всъщност е сгафил с тази визия. Трети пък бяха решиха да комбинират официална сатенена бална рокля с жълти джапанки. 

Дизайнери шокираха публиката на ревю в Ню Йорк! Връща ли се на мода девственият пояс?!? (СНИМКИ)

Липсата на сутиен при по-възрастните дами, посетили церемонията, също е плашеща тенденция. 

Е, няма повече да анализираме тоалетите на звездите, а директно ще ви покажем някои от най-фрапиращите облекла./jenata.blitz.bg

 

Коментирай

ЕЛИЦА ПАВЛОВИЧ

ЕЛИЦА ПАВЛОВИЧ 25.02.2019 13:07

ПО ГОЛЯМ КИЧ ОТ БАЛА В СОФИЯ НЯМА, ТОВА НАПРАВО СИ Е МАЛКО БИЖУ!!!

интеграт

интеграт 25.02.2019 13:15

Тия снимки са от някоя сватба на барон от Столипиново.

Vazbudeno_hui4e

Vazbudeno_hui4e 25.02.2019 13:20

Искам да го сложа на дългокраката путка в дупето!

Шашнат

Шашнат 25.02.2019 14:05

Травестит до травестит, то тия същества не можеш да ги разбереш мъже ли са, жени ли са, само първата поне става за ебан, както е казало хуйчето.

Ха ха

Ха ха 25.02.2019 16:13

А ма тея са по-зле от български абитуриентки.