logo

4 ужасни пророчества на Нострадамус, които скоро ще се сбъднат

4 ужасни пророчества на Нострадамус, които скоро ще се сбъднат

Великият проницател е предсказал много събития от световната история

Мишел дьо Нотредам или Нострадамус е френски лекар, алхимик и фармацевт. Днес името му е нарицателно.

Ванга се е страхувала от тези 3 зодии, закрилят ги висши сили

Досега е имало много пророчества, които той е казал, и които са се сбъднали в една или друга степен.

За 2 зодии юли месец ще е ужасен, ето защо

Според медиите обаче не всичко от прогнозираното от Нострадамус вече се е случило, някои от нещата тепърва предстоят на човечеството и това, което скоро ще последва не е никак хубаво.

Съдбовен обрат през юли за 3 зодии

В следващите редове ще ви разкрием 4 пророчества на Нострадамус, които тепърва предстои да се сбъднат, но случат ли се, целият свят е пред смърт.

- „Рибите ще се варят в моретата“. Това казва той, явно визирайки глобаното затопляне. Необичайните горещини по думите му ще доведат до суша, последвана от наводнения като в Библията. Тези проблеми ще доведат до нарушаване на глобалната сигурност и световната стабилност.

- Хората да очакват икономически сътресения. Те ще настъпят заради споменатите природни бедствия. Според пророчествата парите могат да загубят стойността си, а хлябът ще стане недостъпен продукт като черния хайвер.

- Гладът ще доведе до войни, броят на бежанците ще се увеличи драстично. Хората ще започнат да търсят отчаяно място, където няма въоръжени конфликти и жестоки сблъсъци.

- Най-ужасната катастрофа според Нострадамус започва във всеки от нас. „Ще престанем да съчувстваме на близките си. Ще се грижим само за парите си и собственото си благо, без да обръущаме внимание на природата, която ще вика за помощ. Последиците от това ще са непоправими“, казва той.

По думите му 2022 година ще бъде повратна точка за мнозина и именно от нас зависи общото благо на света./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Цомбо

Цомбо 12.07.2022 15:46

Само ако Преподобна Стойна и Баба Ванга са потвърдили думите му ще повярвам. Иначе НЕ

Работническо дело

Работническо дело 13.07.2022 5:41

При дивият капитализъм е така ,атома ще оправи нещата след като краварника бъде разцепен и всичките му там 300 милиона изгорени до крак до полуда !

Яшар

Яшар 13.07.2022 6:21

То и сега е така. В БГ осоено жените иттанаха нагли и безочливи, всичк латот за голям член, екскурзии и много зпари и на 20 г. Вече животът не им е интересен.

Peшо кура

Peшо кура 02.09.2022 22:21

Еи забраихте да допавите като предказание че ше ми пръднете на кура