logo

Ванга се е страхувала от тези 3 зодии, закрилят ги висши сили

Ванга се е страхувала от тези 3 зодии, закрилят ги висши сили

Да влезе в главата на хората, родени под тези знаци, е било трудно дори за известната гадателка

Мнозина са мечтали да срещнат най-известната сляпа гадателка в света. Не всички обаче са имали това щастие да се запознаят с Ванга.

За 2 зодии юли месец ще е ужасен, ето защо

Понякога тя сама е отказвала да приеме определени хора. Според нейни приближени Ванга е приемала за опасни представителите на 3 конкретни зодии.

Пророчицата вярвала, че хората родени под тези знаци, имат специална енергия – смесица от сила и късмет.

Съдбовен обрат през юли за 3 зодии

Скорпион

Ванга се опитвала да избягва комуникацията със Скорпиони, защото те били под закрилата на висшите сили. Кои обаче са били тези висши сили, тя така и не уточнила. След подобна среща й трябвало много време, за да се съвземе. Самата тя признавала, че й е трудно да влезе в главата им и да прочете мислите им.

По думите й Скорпионите са в състояние почти да хипнотизират хората. Скорпионите са решителни, готови на подвизи в името на целта си. Това е една от малкото зодии, пълни с противоречия, сякаш в един човек има много други. Хитростта и интелигентността позволяват на Скорпионите да бъдат отлични манипулатори, невъзможно е да спечелите в спор с тях, противникът винаги ще бъде губещият.

Риби

Този знак се отличава с подозрителен късмет и способност да предвижда бъдещето. Сред Рибите има много хора с необичайни способности, те винаги спират на крачка пред неприятностите, надушват с лекота измамата и предателството, сякаш знаят как да стъпят правилно.

Ванга е избягвала срещите с тези хора заради тяхната мощна енергия. Освен това пророчицата е била сигурна, че те нямат нужда от помощ и сами могат да решат съдбата и бъдещето си.

За разлика от Скорпионите, Рибите привличат другите не с хипнотичната си харизма, Рибите са по-скоро психолози. Те лесно разчитат настроенията, съветите им се оценяват от приятели и роднини. Рибите не изпъкват в компанията на приятели или в семейния кръг, винаги се държат като равни.

Лъв

Ванга се опитвала да не приема Лъвове по същата причина, поради която избягвала и срещи със Скорпиони и Риби. По думите й сред Лъвовете имало много хора екстрасенсорни способности. Те са трудни за разчитане. За разлика от предишните два знака, Лъвовете имали сила, която не могат да контролират. Тяхната енергия, по думите на Ванга, била като хаос. Това превръщало положителните черти на Лъва в отрицателни.

Те са силни и напористи, но ако нещо не се получи по начина, по който те са искали, са способни да го развалят до основи. Много са харизматични, но и обидчиви./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

глупости

глупости 03.07.2022 13:35

Ванга никога не е говорила за зодии.

minyor

minyor 03.07.2022 19:32

Мама ви да еба.страшни глупостите пишете журналисти прости

Ха,ха,ха

Ха,ха,ха 03.07.2022 19:39

Познавам повече от десет човека от зодия риби. Това за мен са хора, които като видят пари, отговарят на профила на луд човек с пистолет. Интелигентност под средно ниво.

PEPI

PEPI 03.07.2022 22:48

Pros narot be ,bugaristan !

много умен

много умен 04.07.2022 8:19

Пепи, ама то "нарот" се пише с "д".

Дон

Дон 04.07.2022 8:53

По голяма тъпня не бях чел и чувал. Близ са майстори на черния хумор.

Фауст

Фауст 04.07.2022 13:43

Не ни занимавайте с дъртата вещица.Дайте нещо ново.

Тони

Тони 04.07.2022 16:28

Аз не познавам този Ха,ха,ха,но то името му говори достатъчно за него : Ха-ху

До Хахаха

До Хахаха 05.07.2022 20:40

Само една Риба уважавам. Човечност, интелигентност, обичливост. Страдание. Но и много щастие. Другите и от трите зодии ти си описал най-добре.

Ива

Ива 01.08.2022 14:15

Аз се свързах със един много добър гадате който много ми помогна, благодарение на него сега съм здрава. Гледа за всякакви магии и помага с много ритуали за късмет . Това е номера на човека 0896245165 името му е асен.

Ива

Ива 01.08.2022 14:15

Аз се свързах със един много добър гадате който много ми помогна, благодарение на него сега съм здрава. Гледа за всякакви магии и помага с много ритуали за късмет . Това е номера на човека 0896245165 името му е асен.