5 неща, които екстрасенсите никога няма да ви кажат!

5 неща, които екстрасенсите никога няма да ви кажат!

Няма човек, който поне веднъж в живота си да не е искал да погледне в бъдещето. Някои хора са по-смели и веднага решават да задоволят любопитството си, възползвайки се от услугите на врачки и екстрасенси. 

Други обаче са доста по-резервирани към способностите им и въпреки любопитството, което ги мъчи, предпочитат да си останат в неведение. 

Ако все пак сте решили категорично да посетите подобни "специалисти", трябва да знаете, че има няколко въпроса, на които никога няма да ви дадат отговор. Ето 5 от тях:

Да прогнозират смъртта на някой човек - вашата или на ваш познат

Почти всеки екстрасенс избягва тази тема. Според тях предсказването на смъртта е безсмислено, защото след като един човек разбере кога ще умре, единственото нещо, което ще прави до края на дните си, е да се страхува за живота си. 

Да не говорим, че екстрасенсите също са ограничени във възможностите си и предсказанията им могат да бъдат отменени от по-висшестояща сила. Затова и смятат, че най-добре е да игнорират подобни въпроси.  

Изход на заболяване

Това е едно от преките следствия на горната точка. Въпросите за болестите по подразбиране са свързани с тези за живота и смъртта.

Екстрасенсът не е лекар и не е правилно да очаквате от него да диагностицира или лекува някоя болест. И когато му зададете подобен въпрос, в почти всички случаи той ще ви изпрати да се консултирате със специалист. 

Познаване на печеливши числа от тотото/лотарията

Често пъти циничните хора молят гадателите да им предскажат печелившите числа от тотото или лотарията. Това обаче се основава на безкрайната пермутация и комбинация на числата, което прави възможностите безкрайни. 

Когато нещата опрат до лотарията, екстрасенсът може да ви каже дали това е щастливият ви ден или други дребни любопитни неща. В края на краищата, дали ще ударите джакпота, зависи само от вашия късмет. Как иначе бихте си обяснили лошия късмет на хората, които са имали печеливш билет, но са го изгубили? Всичко е в късмета! 

Намекват или казват, че не можете да промените съдбата си

Нито един гадател няма да ви каже, че не можете да направите нищо, с което да промените съдбата си. Те знаят, че дори предсказанията им да са основани на жизнения ви път, нещата могат да се променят, ако предприемете решителни стъпки в тази посока. 

Точното време и дата на някакъв инцидент или произшествие

Има толкова много неща, за които хората искат да знаят, например кога ще срещнат любовта на живота си. Може да се посочи приблизителен времеви диапазон, в който тези неща могат да се случат, но почти е невъзможно да се определи кога точно ще се случи. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай