Датата ви на раждане разкрива неподозирани тайни! Бързо проверете какво се крие зад вашата

Датата ви на раждане разкрива неподозирани тайни! Бързо проверете какво се крие зад вашата

Няма посредствени хора! Всеки от нас е надарен от природата с определени способности, чиято реализация ни гарантира успех в живота.

За жалост, при всеки човек тези способности се проявяват по различно време  и много хора осъзнават силата си на много късен етап от живота. 

С помощта на нумерологията можете да ускорите този процес и да започнете да развивате таланта си още сега.  За да узнаете с какви способности ви е надарила природата, е нужно само да погледнете датата си на раждане. Например, ако сте родена на 17.01.1975, трябва да съберете всички числа: 1+7+0+1+1+9+7+5 = 4. Остава ви само да прочетете какво означава това число, за да разберете в коя сфера ще постигнете най-големи успехи

Числа на таланта според датата на раждане 

Единицата е символ на лидерските способности. Ще постигнете големи успехи във всяка една колективна работа, защото умеете лесно да увличате другите след себе си и да ги водиш. Такива хора са инициативни,  постоянни, отговорни и общителни. Те са родени лидери. Ако сега заемате ниска позиция, не забравяйте, че всеки е започнал от малкото и предприемете активни действия, за да се издигнете.

Датата ви на раждане разкрива огромна тайна!

Двойката е символ на  мира и дипломацията. Такива хора умеят да преговарят, да предразполагат към себе си и най-претенциозните и да разрешават с лекота всякакви конфликти и спорове. Те могат да успеят в почти всяка област: от тях излизат добри психолози, адвокати, дипломати и предприемачи.

Числото три е символ на жизнерадостта и вдъхновението. Тези, които са покровителствани от това число, имат богато въображение, енергичност и ги влече да творят. Умеят да излагат мислите си толкова убедително, че дори и близките им понякога не могат да различат истината от лъжата. Хората на Тройката постигат голям успех в художествената сфера и най-вече в театралната сцена.

Тибетски хороскоп по годината на раждане разкрива всичко за вас!

Четворката е символ на практичността и концентрацията. Способността да се съсредоточават и да обръщат внимание на детайлите помага на хората, които се намират под покровителството на това число, да постигат успехи дори и в най-сложната и монотонна работа. Те успешно се справят с трудни изчисления и правят точни планове, затова се реализират прекрасно  във финансовата сфера, както и в архитектурата.

Петицата е символ на любознанието на енергичността. Родените под това число се стремят да опознаят обкръжаващия ги свят, да анализират и обяснят удивителните му явления. Те са надарени с неизчерпаемо количество енергия, с която да откриват нови хоризонти както за себе си, така и за всички останали. От тях стават прекрасни учени, учители и археолози.

Числото шест е символ на дълга и вярността. Природата е надарила тези хора с огромна сила. Такива хора стават прекрасни възпитатели, учители, лекари. Като правило, дори ако работят в някаква друга сфера, те се проявяват, за да помагат на своите близки. Винаги оказват подкрепа, дават мъдри съвети и възпитават чудесно децата си. 

Магията на цифрите: Какво означава рожденото ти число

Седмицата е символ на творчеството и мъдростта.  Хората с това число на таланта са надарени със силен интелект и аналитични способности. Те лесно усвояват информацията, проникват в същността й, установяват дълбоки връзки между различните явления в света. Те са изключително проницателни. Способността им да "виждат хората" често се проявява още в детството. Успешно се реализират във всяка интелектуална област и в творчеството. Някои от тях с времето развиват екстрасензорни способности.

Осмицата е символ на волята и силата. Родените под покровителството на това число са способни да намерят изход и от най-сложните ситуации и да преодолеят всички препятствия към целта. Те постигат големи успехи във всяка сфера, изискваща морална или физическа издържливост, особено в спорта. 

Числото девет е символ на творчеството. Вярата в идеала и стремежът към усъвършенстване на света отличават хората с това число на таланта. Те са естетически възприемчиви и творчески натури, затова се реализират в творчески професии: словесно творчество, актьорско майсторство, композиране на музика. /jenata.blitz.bg 


 

Коментирай

MIA

MIA 26.11.2018 16:23

NE E VERNO

Някой си

Някой си 27.11.2018 19:00

Ами ако е 0?