logo

Голяма издънка на сватбари при крадене на невеста (ВИДЕО)

Голяма издънка на сватбари при крадене на невеста (ВИДЕО)

Видео с традиционна кражба на бъдеща съпруга бързо се разлетя по мрежата и предизвика бурни реакции сред потребителите. 

Отвличането на невестата на пръв поглед изглежда също толкова комично както в ненадмината комедия "Кавказка пленница". На кадрите от видеото, снимано във Владикавказ, двама младежи в папахи бягат към девойка, която влизи в търговски център.

Един, за който се твърди, че е бъдещият младоженец, от тях се хвърля върху нея. Естествено среща съпротива, но по-скоро театрална. Тогава той, ентусиазиран от бързия успех, се опитва да я отнесе към очакваща го кола на ръце.

Но прави това толкова нескопосано, че два пъти се спъва, пада и изпуска булката си на асфалта. Падането вече не е театрално и нищо чудно момичето да е пострадало. 

Младоженец жестоко наказа булката в разгара на сватбата (ВИДЕО)

Точно този момент предизвиква възмущението на потребителите и независимо, че похищението е традиционно, то е порицано в много от коментарите на местните жители. Разтревожени за състоянието на отвлечената невеста те призовават органите на реда да се намесят. 

"А бе, юнаци, как не ви е срам! Вашият произход не ви позволява подобно поведение!", гласи един от коментарите. 

Полицията в Северна Осетия се захванала сериозно със случая, направила проверка и успяла да открие отвлечената героиня от видеото. 

"Момичето съобщи на полицаите, че няма заплаха за живота и здравето ѝ, както и че тя и родителите ѝ нямат претенции към похитителите. Обрядът е бил извършен по взаимно съгласие, но възникнали непредвидени обстоятелства", гласи официалното съобщение на местното МВР./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

doni

doni 06.02.2019 16:26

Пих това- имах торбички под очите,лош дъх от устата,пъпки по кожата Ефектът е просто чудесен. Чувствам се млада и здрава. Откакто преминах курса, нито веднъж не съм боледувала. Препоръчвам го на всички http://bit.ly/2BoziwH