Изхвърлите ли тези неща от дома си, ви чакат куп беди, нещастие и бедност

Изхвърлите ли тези неща от дома си, ви чакат куп беди, нещастие и бедност

Някои предмети са енергийно свързани с къщата и хората, които я обитават

Всеки човек има в дома си куп ненужни вещи, които само заемат място и най-доброто решение е да се изхвърлят. Има неща обаче, които е по-добре да си стоят в шкафа, защото, пращайки ги в боклука, можете да си навлечете куп неприятности и проблеми. 

И всичко това, защото някои предмети са енергийно свързани с къщата и хората, които я обитават. 

Те помагат да се създаде благоприятна енергия в къщата, но не само те не трябва да бъдат изхвърляни.

Има предмети, които не привличат късмет, но ако ги изхвърлите, може да се случи нещо лошо. Разделяйки се с тях, вие "изхвърляте" късмета, парите и здравето си. 

Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкрием за кои точно вещи става въпрос, защо не трябва да се разделяте с тях и ако е необходимо, как да го направите по най-безопасния и правилен начин. 

Библия и икони 

Нашите предци не биха и помислили да изхвърлят подобни неща под какъвто и да е предлог. Те са се предавали от поколение на поколение.

Изхвърлете тези 3 неща от дома си и ще се сдобиете с много късмет и пари

И днес да изхвърлиш икона или библия е много лоша идея. Ако нямате нужда от подобни неща в дома си, просто ги занесете в най-близката църква. Така хем ще направите нещо добро, хем ще се спасите от неприятности.

Часовник 

Не се препоръчва да изхвърляте нито счупени, нито работещи часовници. Смята се, че така изхвърляте щастието и времето си.

Какво да правите, ако все пак нямате нужда от тях или са ви писнали? Разглобете ги много внимателно на части и ги изхвърлете в кошчето, като мислено благодарите на аксесоара за добрата му служба. 

10 неща в спалнята, които го провокират към изневяра

Разглобен, часовникът няма да може да има нов собственик, който да повлияе по лош начин на енергията, погълната от него.

Хляб

Хлябът от векове се смята за свещен продукт, ценен буквално колкото златото. Ако го изхвърлите, можете да ви връхлетят куп беди, нещастие и бедност.

9 растения, с които ще привлечете пари, любов и благоденствие в дома си!

Останал ви е сух хляб вкъщи? Дайте го на домашния любимец! В случай, че не разполагате с такъв, го натрошете и нахранете птиците или бездомните животни.  

Воал, булчинска рокля

Това са неща, които защитават семейното щастие, уюта у хармонията. С тях са свързани едни от най-добрите моменти в живота ви. Хвърляйки ги на боклука, се лишавате от всичко добро.

Можете да се отървете от тях, само ако сте разведени.

7 прости стъпки, с които да изчистиш дома си от негативна енергия

Да дадете сватбената си рокля на дъщеря си също не е добра идея. Така й давате своето щастие или сълзи (ако бракът ви се е провалил).

Снимки

Снимките съхраняват енергията на човека и сякаш са малка част от него. Изхвърлянето им ще навреди на човека, който е на тях. Освен това не се знае и в какви ръце ще попаднат.

Ето къде трябва да сложите огледалото, за да привлечете късмета в дома си

С помощта на само една снимка можете да съсипете нечий живот! Ако не харесвате някои снимки, езотериците препоръчват просто да ги изгорите. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай