Мъж реши да се раздели с жена си и й написа писмо. Отговорът, който получи, го остави без думи!

Мъж реши да се раздели с жена си и й написа писмо. Отговорът, който получи, го остави без думи!

Забавна история за края на отношенията между двама съпрузи, оковани седем години във веригите на брака, е напът да се превърне в хит в мрежата. Никъде не става ясно дали случката е истинска, но пък е много поучителна.

Главата на семейството решава да сложи край на брака си, защото половинката му не го забелязва. Пише й писмо, в което посочва всички причини, които са го принудили да вземе крайното решение. Но отговорът, който получава, е повече от неочакван. 

Скъпа съпруго!

Пиша ти това писмо, за да ти съобщя, че те напускам завинаги. В продължение на седем години бях добър и любящ съпруг, а в замяна на получавах нищо.

Последните две седмици бяха много ужасни. Капката, която преля чашата, беше телефонното обаждане от шефа ти, който каза, че си напуснала работа. 

Миналата седмица се прибра вкъщи и дори не забеляза, че  съм с нова прическа, че съм приготвил любимото ти ядене за вечеря и дори съм обул новите си панталони. Ти хапна за 2 минути, изгледа всичките си любими сериали и си легна.

Отдавна не съм чувал да казваш, че ме обичаш. Не искаш да се занимаваш с нищо, което сплотява една двойка. Или се срещаш с някой друг, или вече не ме обичаш. Затова аз си тръгвам!

Твоят БИВШ МЪЖ

P. S. И дори не се опитвай да не откриеш. Със сестра ти заминахме за Западна Вирджиния!  

 

Не минава много време и обиденият мъж получава отговор от жена си. Това, което пишело в писмото й обаче го оставило без думи. 

Скъпи бивш съпруже!

Отдавна нищо не ме е радвало така, както твоето писмо. Наистина сме женени от седем години, въпреки че си много далеч от перфектния съпруг. Гледам сапунени сериали, за да заглуша непрекъснатото ти мрънкане. Впрочем, в последно време и това не помагаше. 

ЗАБЕЛЯЗАХ новата ти прическа, но единственото, което ми се искаше да ти кажа, е, че съвсем си заприличал на старица. И тъй като мама ме е учила или да казвам само хубави неща, или да си мълча, предпочетох второто. А когато ми приготви любимото ястие, сигурно си ме объркал със сестра ми, защото от седем години не ям свинско месо. 

Що се отнася до новите ти копринени панталони - обърнах се, защото на тях все още висеше етикета с цената -  49 долара. Сигурно е съвпадение, че сутринта сестра ми се обади и ми поиска 50 долара на заем.

Въпреки това, аз все още те обичах и се надявам, че можем да оправим отношенията си. Затова и когато спечелих 10 млн. долара от лотарията, напуснах работа и купих два билета за Ямайка. Но когато се прибрах вкъщи, видях, че те няма. Какво пък, сигурно нищо на този свят не се случва просто така. 

Надявам се, че ще си щастлив в новия си живот. Адвокатът ми каза, че благодарение на писмото, което ми написа, няма да можеш да измъкнеш и цент от мен! Така че - късмет!

Твоята бивша, богата и свободна жена!

P. S. Не зная дали съм ти казвала някога, но сестра ми Карла се роди като Карл... Хубав ден! 

И така, скъпи мъже, след тези редове се замислете много добре, преди да решите да напуснете половинката си. Може би е по-добре да дадете още един шанс на брака си? /jenata.blitz.bg

Коментирай

Аврора

Аврора 03.08.2018 13:15

Хи-хи-хи! Подводните камъни на джендърите - никога не знаеш коя Карла какви скелети си пази в гардероба от далечното минало ...

Помия

Помия 03.08.2018 13:38

Стига сте преразказвали помийки от едно време бе !

Абе

Абе 03.08.2018 13:47

Абе женоря, абе вие сте били много тъпи ве, ха-ха-ха-ха!

tha_Movieman777

tha_Movieman777 03.08.2018 13:57

бах и късмета му неден на 4олека

ружа

ружа 03.08.2018 14:03

Текстът е поредната претоплена манджа на Блиц. Колко пъти още ще го пускате? Станахте не жълт, а оранжев сайт, който в стремежа си да събира читателски интерес стигна дъното на дъното. Що за "журналисти" работят тук?!

Райна Флорева

Райна Флорева 03.08.2018 14:21

Хареса ми. Супер история. Чудесен сюжет за филм!

Аман от американски джендъри...

Аман от американски джендъри... 03.08.2018 16:04

Само защо на картинката си пишат на немски помежду си е една голяма Блиц загадка....

Хмммм

Хмммм 04.08.2018 16:36

И как е получил отговор, след като е заминал за Зап.Вирджиния с "балдъзата" и най-вероятно не е оставил адрес?